keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Girls' Night Out -meikkikuvia

Nyt seuraa jotain odottamatonta. Meikkikuvia viikonlopun temmellyksestä!!

Okei, pieni varoituksen sana. Nämä ovat kuvia ennen viimeistä korjausta eli vielä on luomiväriä poskilla ja meikki muutenkin pikkuisen viimeistelemätön. Mutta koska olin niin käsittämättömän toimelias, että otin ylipäänsä mitään kuvia plus että ne melkein onnistuivat, niin olisi sääli jättää näitä kuvia esittelemättä.

Pohjustin silmämeikin MSCHICin Eye Stainin sävyllä Black Cherry Shine (joka on vilahtanut tässä postauksessa). Ilmeisesti sitä ei enää saa (korjatkaa, jos olen väärässä) ja MSCHICin sivut ovat muutenkin aika hämmentävät (silmämeikkituotteita ovat enää ripsarit ja kulmakarvavärit, whaaat??), joten ei keskitytä tähän tuotteeseen sen enempiä. Kuitenkin kyseessä tosi vahvapigmenttinen musta kenties rajausväriksi tarkoitettu tuote, jota lähmäilin koko luomelle pysyvyyttä ja intensiteettiä tuomaan.

Sitten taiteilinkin oikeastaan koko meikin tällä Yves Rocherin paletilla (kuva tuotteesta tästä postauksesta):

Tummaa violettia ja säihkyvää kultaa. Ou jea.
Kyseessähän siis ei ole tyylipuhdas silmämeikkipaletti, vaan tuo kultainen on valopuuteri. Se kuitenkin soveltuu niin kivasti silmämeikkiin, että enpäs siitä välittänyt.

Häivytykset vähän vielä hukassa.

Vähän vielä olisi voinut jatkaa häivytyksiä koht kulmaluuta, jotta väri näkyisi enempi.
Hehkua pääsi poskipäille, mutta enpä tajunnut, että olisin voinut siihen käyttää tuota Rocherin valoputskua. Niinpä käytin MSCHICin hohdokasta Mineraaliposkipunaa:

Kuva vanhasta postauksesta ja tyhmä, hassu ja edesmennyt tapa kuvata kaikki tuotteet vessan seinää vasten :D
Lähinnä silmämeikki tapahtui niin, että länttäsin lilaa koko luomelle, kultaa keskelle ja häivyttelin ja sitten häivytin kullalla vielä meikin "ulkoreunojakin".

Toivottavasti tosiaan muistin siistiä alaluomen :) No, ei hätää, kyllä muistin.

Eli näiden kuvien ottamisen jälkeen siistin varisseet luomivärit, häivyttelin lisää ja muuta sellaista. Periaatteessa typerää laittaa tänne keskeneräistä meikkiä, mutta kun kerrankin otin meikkikuvia (kun kerrankin meikkasin ns. bilemeikkiä) ja vielä päivänvalossa, niin kyllä tänne  nämä oli tungettava.

Silmän muoto on sellainen, että sinne se väri katoaa.

Nysäripsissäni oli... ööh... Max Factorin False Lash Effectiä vedenkestävänä, jota en enää rakasta kyllä niin palavasti kuin ennen.

Tuo Yvesin lila väri peitti mustan Eye Stainin kyllä helposti (ja kulta teki sen myös), mutta varmasti meikki olisi ollut lilampi, jos pohja olisi ollut joku väritön tapaus. Pakko muuten sanoa, että päässä olivat myös vahvasankaiset silmälasit ja yhdessä niiden kanssa tuo vahva meikki oli kyllä tosiaan vahva. Kun ehkäpä kehyksettömien lasien kandda efekti olisi ollut ihan eri.

Ja tuota Yvesin palettia ei vissiin enää saa, mutta korvaavan tapauksen kyllä löysin ja valitettavasti pistin tilaukseen, vaikken tarvitsisi. Eli tämä: klik!

Lumenen ikivanha Wild Rose -kiilto, sävynro 12.

Huulilla oli mitä milloinkin, mutta aika vaaleana pysyivät.

EDIT. AI NIIN, onnistui pohjustus tosi hyvin, koska vielä aamuyöstä oli silmämeikki täydellisenä paikallaan eikä laisinkaan luomivaossa. Jos joku siis tuollaisen Eye Stainin omistaa, niin pohjustuksena se on mieletön!


EDIT2. Kajalina Lumenen katseenkorostaja.

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tää sun blogi :) ja sulla on aivan ihana tyyli <:

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Derya: Kuin myös sulla!! Ja näin helposti se huonokin päivä muuttu kivaksi, iso kiitos <3

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!