perjantai 18. marraskuuta 2011

Platinum Pieces... eikun siis Black Mesh

Kyllä taas meikäläisen nettishoppaushermoja koetellaan. Nellyllä oli tuossa joku päivä sellainen kahden tunnin hetki, kun sai 30 % alennusta tilauksesta. Yleensä 30 % on minulle yhtä kuin ei mitään enkä moiseen lankea, mutta nyt oli sormi herkällä päällä ja klikkailin itseni Nellykän sivuille. En tilannut juuri mitään. Ihastuin Pieces-merkin boksereihin (klik*), joten nappasin sieltä yhdet (joudun ehkä tilaamaan niitä lisää, aivan sairaan hyväntuntuiset ja napakat päällä), mutta kiinnostuinpa myös China Glazen crackle-lakoista. Minulla ei entuudestaan ole yhtä ainutta CG:n lakkaa, edes normilakkaa, joten olin tästä ajatuksesta intona. Päädyin hopeiseen Platinum Pieces -sävyiseen crackleen (klik*), jonka ajattelin sopivan juhlakauteen kivasti. Ja nyt tulee se mutta:

Voihan crackle.

Onko tämä teistä juhlakauden hopeaa hohtava Platinum Pieces? No ei ole minustakaan.

Kyseessä siis Black Mesh.

Kuoresta paljastuikin täysin musta Haunting Halloween -kokoelman Black Mesh -crackle (klik*). (BTW, kuinka ihana olisi saman kokoelman pimeässä hohtava Ghoulish Glow -lakka? Klik*) Olin ihan, että #¤?=*, mutta sitten ajattelin, että no joo, mustahan sopii oikeastaan kaikkeen, että what the hell, pidetään tämä sitten.


Black Meshin pohjalla H&M:n ällöoliivi Wanna Pepperoni. Tykkään yhdistelmästä!!!

Nyt sitten kun olen googlettanut Platinum Piecesiä, niin vähän masennuin. Olisi se ollut kiva, mutta olen niin huono palauttelija ja kun tätä nyt jo tuli testattua, niin anti olla. Ja tykästyin itse asiassa tosi kovasti tuon Black Meshin peittävään koostumukseen, joka lohkeili täydellisesti. Että ainakin sain laadukkaan ja monikäyttöisen lakan. Ja niin kuin kuvasta näkyy, niin kyllähän tuo eilen esitelty Hennesin lakka näyttää sata kertaa paremmalta crackle-kuorrutuksen kanssa. Ehkä vähän army-meininkiä havaittavissa.

BM:n päällä oli PP:n tarra, joten siitä syystä tämä sekaannus Nellyn puolelta.

Mutta sitten ärsyynnyin, kun katsoin laskua, joka oli yhteensä 19,45 e, josta 7 euroa oli ylimääräisiä kuluja. MUR. 4 euroa toimituskuluja, joka lähentelee kipukynnystä, mutta on ihan ok, mutta sitten 3 euroa laskutuskuluja. Tämä ärsyttää minua siksi, että olisin halunnut maksaa kortilla, josta laskutuskuluja ei tulisi, mutta jostain syystä kone antoi erroria koko ajan enkä tajunnut kokeilla toista korttia. Iso MUR. Toimituskulut vielä ymmärrän, mutta laskutuskulut on vähän 'kuluttajaa kusetetaan' -luokkaa. Niin ja siis eniten ärsyttää se, että tilaus oli noin pieni ja melkein puolet laskusta on ylimääräisiä kuluja. Eihän tuo isommassa tilauksessa tuntuisi niin pahalta. Muuten ei valittamista, mutta vink vink, maksakaa kortilla, jos pystytte.

Menen tästä rauhoittumaan. Ai niin, ja yritän olla julkaisematta enää kynsikuvia ennen kuin saan nuo kädet taas elävän näköisiksi. I'm so sorry noista kuivista käsistä, täytyy etsiä kaapista jokainen purkki ja tuubi, jossa lukee 'for severely dry hands/skin'... Vaikka eipä ne auta, kun atooppisesta ihosta puhutaan, paras olisi hipsiä apteekkiin... Huoh...

Ai niin, jotain positiivistakin:

Tukkaa hemmotellaan taas...

Sain blogin kautta kokeiltavaksi Doven tukkatuotteita, jes! Tartuin tarjoukseen silmää räpäyttämättä kolmesta syystä: a) halusin jo jokin aika sitten päästä Buzzadorin ominaisuudessa kokeilemaan Dovea, mutta minua ei valittu testiryhmään, niisk, b) en ole muistaakseni koskaan kokeillut Doven hiustuotteita ja c) minulla on nyt niin onnistunut tukkatuotetestiputki takana, että luotto on luja siihen, että tykkään näistäkin. 

SOS-apua tukalle.

Testiin pääsevät siis Nourishing Oil Care Express -tehohoitoaine sekä Nourishing Oil Care -naamio. Karheutta ja pörröisyyttä pääsevät siloittamaan nämä tuotteet sekä  kosteuttamaan tätä alati kosteutusta tarvitsevaa reuhkaa. Ou jea. Onko kokemuksia? Nämä tuotteet ovat jo päivittäistavaramyymälöissä ja kustantavat n. 3,69 euroa (tehohoitoaine) ja n. 5,99 e (naamio), lisäksi sarjaan kuuluvat shampoo ja hoitsikka (n. 2,99 e/puteli).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!