torstai 3. marraskuuta 2011

Moderni pinkki + tarrat

Niinhän siinä kävi, että Color Clubin MODern Pinkin koristeluksi päätyivät helpot ja nopeat tarrat.

Voi kökön kökkö tuota keskisormea, MUR.

Perjantaina (kun tein tarroja vaille valmiiksi nämä) kynnet kohtasivat jo onnettomuuden, kun keskisormen pieni halkeama (sen siitä saa, kun on muutaman päivän ilman Yvesin aluslakkaa, perkule) repesi isommaksi ja vei koko kynnen. Eihän tuota kasvatettukaan kauaa. Eipä niin. Vaikka nuo vasemman käden keskisormen tarrat ovat lempiarkistani, niin nyt olisi ollut parempi ilman niitä. Nuo muut lakat sentään sopii kokonaisuuteen.

Kivoja tarroja.
Peukku on aika onnistunut, if I may say so myself.

Kokonaisuutena oikea käsi oli parempi.

Yritin tehdä oikeasta kädestä aika samiksen, mutta keskisormeen tajusin laittaa muuta.

Oikean käden peukku.

Ja sitten, kun kaikki oli valmista, tajusin, että a) minullahan on neonpinkki (on siis neonimpi kuin kuvissa) lakka, nimittäin Prettyltä saatu Saffron Londonin Pink Doll ja b) koristelin senkin lakan tosi samalla tavalla (klik). Voi minua. Ei mitään uusia ideoita. Tosin Pink Dollin tarrat olivat sydänpainotteisempia ja nyt mentiin kukkasilla. Pitääkin tehdä kokeilu kummallakin lakalla, sillä nyt alkoi tuntumaan siltä, että voi perkule, nehän on identtiset.

Nämä olivat muuten ainoat kuvat, kun kamera on, missä liekään. Kädet ovat aivan hirveässä kunnossa. Niin kuivat, ettei mitään rajaa. Pitää myöhemmin vielä hehkuttaa käyttämääni päällyslakkaa btw. Löysin sen ihan sattumalta kaapista ja ihan helmi. Tarrat ovat vieläkin (liki viikkoa myöhemmin) kaikki paikoillaan ja lakka superhyvin kuosissa. Mutta hehkutan sitä sitten, kun saan napsaistua siitä kuvankin.


Tarrat on vissiin kaikki saatu blogin kautta Prettyltä, ellei joku nyt sattunut olemaan Avonilta hankittu. On pelkät arkit jäljellä, niin vaikea muistaa, mikä on mistäkin. Prettyn arkkeja löytyypi täältä: klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!