keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pikaiset ja loppuneet

Voisin listata muutaman loppuneen tuotteen, joista en saa kokonaista postausta raapustettua.

NC:n Face Wash vanhassa mallissa.

Lumene Natural Coden putsari loppui ja tykkäsin tästä kovasti. Tämähän on nykyisellään vissiinkin uudistunut, joten turha tästä enempiä lätistä... Paitsi jos uudistus koskee vain pakkausta. Tietääkö joku? Eniveis, tämä oli paksua, sameaa geeliä, joka ei vaahdonnut, mutta josta kumma kyllä tykkäsin silti. Tuntui puhdistavan liat naamasta aika tehokkaasti, koska pumpuliin ei kasvoveden käytön yhteydessä jäänyt mitään. Kokeilisin mielelläni sitä uudempaakin versiota. Ja oli muuten hellävarainen eli uskoisin, että sopisi herkemmällekin iholle. Oma ihoni on muutenkin kuivunut tässä ilmojen kylmetessä eli ei kaipaa mitään superputsareita, jotka polttaa naaman.

Earth Lovers rulettaa.

The Body Shopin Earth Lovers -sarjan suihkugeeli aprikoosin ja basilikan tuoksuisena loppui myös. Näitähän olen pari jo testannutkin eri tuoksuisina (klik ja klik) ja tämä jatkaa hyväksi havaitulla linjalla. Vaahtoaa, on luontoystävällinen ja tämä oli kokeilemistani tuoksuista paras. Tykkäsin kovasti.

Todellakin peeling cream.

Dermosilin kasvokuorinta on myös loppunut. Tosi saippuamainen tai kermainen (sehän onkin facial peeling cream) koostumus, pienenpieniä rakeita ja aika harvassa eli olisin voinut käyttää tätä vaikka puhdistusaineena. Mutta tykkäsin tästäkin. Kasvot tuntuivat puhtaammilta.

Hellävarainen kaveri.

Miten ihon saa tuntumaan syväpuhtaalta?

Dermosilin vihreä vartalokuorintavoide loppui myös. Tämäkin oli tosi hellävarainen. Aika mieto, mutta samalla tosi raikas tuoksu, joka myös teki kropalle raikkaan tunteen... En osaa selittää. Hellävaraisuutensa takia sopisi mielestäni omassa käytössä vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Aika jees tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!