torstai 10. marraskuuta 2011

Wonder Full

Hejhejhejjjj, sain kamerani takaisin, joten ollaan taas bisneksissä kiinni. Aloitan tällaisella kevyehköllä postauksella, jotta pääsen geimeihin taas mukaan.

Berry & Copper

Vanha, tuttu Prisman alehylly piti taas tsekata markettireissulla ja tokihan sieltä jotain mukaan lähti. Olen aika monessa postauksessa hokenut, että käykäähän hyvät ihmiset nyt katsastamassa vastaavat alelaarit Nivean poistuvien meikkituotteiden toivossa. Nyt sitten iskin itse kultasuoneen. Ihanat rakkauspakkaukseni, Volume Shine Wonder Full  -huulikiillot olivat puoleen hintaan saatavilla, joten pitihän sitä iskeä kynnet niihin.Aika neutraalia.

Toinen valitsemistani sävyistä on jemmakappale, sillä tämän Berry-sävyisen ihkuliinin jo omistan. Aika neutraali sävy ilman mitään ylimääräistä shimmeriä.Sarjassamme shimmerinudet.

Toinen sävy olikin sitten itselleni uusi tuttavuus, mutta se oli ihan pakko kotiuttaa ihanan shimmerinudeutensa vuoksi. Kyseessä on sävy Copper. Tähän tykästyin kovaa.

Aiemmin (klik!) esitellyt Lilly ja Coral ovat kyllä lemppareita, koska niistä lähtee kivasti väriä, Copper tulee kyllä niissä ihan kiinni seuraavana ja tuo Berry nyt on sitten normaaliutensa vuoksi häntäpäässä, vaikka sitä nyt kaksin kappalein omistankin. Arvatkaa muuten, oliko viisasta avata tuo uusi tuubi huulikuvia varten? Miksen voinut käyttää sitä jo avattua tuubia, mitähäh? Äly hoi, älä jätä ihan vielä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!