perjantai 18. marraskuuta 2011

Meikkistudio naamakirjailee

Hihhulihei ja hellät tunteet, tykkää tästä blogista Facebookissa: klik!!

Pitkään taistelin fb-haluja vastaan, vaikka minusta on ihan älyttömän hyvä idea päivitellä fb:n puolellekin. Mutta kyllähän näin sosiaalisen median valtakaudella täytyy itsekin siis hypätä siihen kelkkaan mukaan. Tämä oli kuitenkin sellainen sekunnin päätös ja jos ei kukaan tykkää tästä blogista Facessa, niin sitten  pitää miettiä asiat uusiksi :) Vaikka näkyyhän nuo päivitykset tuosta yläkulman boksistakin.

Päivittelen naamakirjaan pikkujuttuja, joista ei aina muista blogissa kertoa ynnämuuta pientä kivaa... Ole ensimmäinen tykkääjä, niin saat niitä kuuluisia henkisiä plussapalloja ison kasan :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

ps. Tarkoitus ei siis tosiaan ole siirtää blogia Facebookiin eikä tehdä niin, että kaikki tärkeimmät asiat päivittyy vain siellä. On vain jo pitkään ärsyttänyt se, että on ajastanut postauksen aamuksi, mutta kun olisi jotain tärkeää asiaa just nyt.

2 kommenttia:

  1. Sama syy itselläni, miksi tein omalle blogilleni fb-tilin: haluan saada jonkin mielipiteeni jne sanottua juuri NYT, enkä vasta vähän ajan päästä kun pääsen koneelle kirjoittamaan postausta! Kätevää :D

    - Hannavee
    httpp://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!