keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Black Mesh x 2

Siis joo, lupasin pyhästi, etten enää näyttäisi kynsikuvia ennen kuin saan kädet kuntoon, mutta en malttanut olla kokeilematta uudenuutukaista China Glazen crackle-lakkaani, joten here we go again.

CG crackle nimeltänsä Black Mesh ja Snowcrystalin 434.

Näillä kahdella lakalla saatiin aikaan tällaista:

Kyllä tykkään.

Minä vaan tykkään kaikesta kirkkaasta ja kivasta yhdessä mustien raitahässäköiden kanssa. Kaukaa katsottunahan mustaa cracklea voisi luulla seeprakuvioksi. Tuossa alla siis Snowcrystalin 434, joka alkaa olla jo niin paksua, että joutaa roskiin. Tästä postauksesta voit ihailla tuota lakkaa pelkilteen: klik.

Kynnet joutuivat pian kadotukseen ja tilalle tulivat talvisemmat (ja välittömästi vioittuneet) kynnet, jotka saatiin aikaan tällä pariskunnalla:

Hih hih, mikä heijastus.

Ja tulos oli tällainen:

Huomannette etusormen kämmin.

Diorin Silver Pearl on vaan ihana lakka. Peittää ekalla kerroksella täydellisesti ja on vaan niin kiva. Täältä näet lakan vaikuttamassa yksinään: klik. Harmi, että piti heti päästä hammaslankailemaan (kaikista random-jutuista keksin, että nyt hammaslanka kehiin....) ja unohdin, että ai niin, olisi voinut antaa lakkojen kuivuakin. Siksi siis etusormen pikku iso vika.

Täytyy vaan vielä kehua tuota CG:n cracklea. Peittää minkä vaan lakan täysin mustaan syleilyynsä ja halkeilee pian ja tosi kivasti vielä. No ehkei nuo Dior-kynnet onnistuneet (tai tuo peukalo ainakaan) niin hyvin, mutta se johtui omasta kämmäilystä. Enemmän taisin muutenkin pitää noista vihreistä kynsistä.

Ja tiedän, tiedän... Cracklet ovat vanha juttu ja erityisesti musta crackle on varmaan niiiiin nähty. Mutta nämä lähtevät pois iisimmin kuin glitterit, joten ovat oikein mainioita koristeluja sieltä helpoimmasta päästä. Mutta don't you worry, eiköhän tämä innostus tästä kohta laannu.

Ja hei, vähän enemmän tykkääjiä Facebookiin, kiiiiitos: klik :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!