torstai 17. marraskuuta 2011

Hankinnat: oliivioksennus ja Sunsilkin kuivashampoo

Wanna Pepperoni, H&M, 3,95 e

Tiedän, mitä ajattelette. Ihan järkyttävän ruman värinen lakka, eikö? I know. Kun tilailin Hennesiltä uusia lököpöksyjä kotioloihin, näppäinsormi vaan klikkasi tämän ostoskoriin. En todellakaan tiedä, miksi. Tarjolla olisi ollut kivaa pinkkiä, upeaa turkoosia, säihkyvää kultaa, mitä vaan... Mutta ei. Minä päädyin oliivioksennuksen väriseen kynsienrumentajaankaunistajaan nimeltänsä Wanna Pepperoni. Jotenkin näin tämän heti konadien alla, vaikken ole aikoihin edes käyttänyt niitä.

Jos jotain väriä pitäisi kuvailla sanalla 'sairas', niin....

Jos hyviä puolia etsitään, niin ainakaan minulla ei ole ennestään tämän väristä lakkaa. Mutta täytyy antaa tälle lakalle myös ihan oikeaa krediittiä: peittävää tulosta sai aikaiseksi yhdellä kerroksella. Yleensä laitan tavan vuoksi kaksi, mutta nyt ei tullut mieleenkään.


Tähän sitä on tultu.

Kun sain lakan kynsilleni, niin ajattelin, että eipä tuo nyt niin paha olekaan... Jotenkin sairaalla tavalla tuo oliivioksennus sopii ihonväriini... Mitä se sitten minusta kertookaan. Mutta miinusta lakkapullon korkista, tuollainen tappi on hankala käyttää.


Volumizing Dry Shampoo, Citymarket, 5,90 e

Toinen viime aikojen ostokseni oli Sunsilkin Volumizing Dry Shampoo eli uutta kuivashampoota taas kehiin. En todellakaan olisi tätä tarvinnut, mutta koska blogiin on eksytty useampaankin otteeseen hakemaan tietoa tästä tuotteesta, ajattelin auttaa ihmiskuntaa ja testata tämän. Minullahan on vielä testin alla Herbinan ja Biozellin vastaavat, joten yritän pistää vipinää puntteihin ja aidosti aktivoitua, jotta testitulokset saataisiin joskus kirjalliseenkin muotoon. Ehdin kyllä jo kokeilla tätä Sunskarin kuivista ja täytyy sanoa, että ensimmäinen kerta oli  positiivinen kokemus. Tuoksu on ainakin ihan superhyvä ja tukka sekä tuntui että näytti huomattavasti puhtaammalta käytön jälkeen. Mutta haluan vielä kokeilla muutamia kertoja ennen loppuanalyysiä.

edit. Sunsilkin kuivis tyhjeni omia aikojaan tuon ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Että oli aika kallis kokeilu.

7 kommenttia:

 1. Olen kuullut muiltakin kommenttia noista H&M:n lakoista, kaikki ovat tykänneet! Tuo väri näyttää kyllä juurikin oliivilta, mutta se, että tykkääkö siitä, on sitten aivan toinen juttu :DD

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ostin tuon samaisen kynsilakan, itse olen kutsunut sitä hernekeitoksi. Omasta mielestäni se on kuitenkin koko ajan ollut aika valloittava, ihan aktiivisimpaan käyttöön ei ole päässyt kuitenkaan.

  VastaaPoista
 3. Hannavee: Joo, on kyllä ihan uskomattoman laadukas lakka, jos ei nyt tuota väriä mietitä :)

  bubbs: Totta muuten, on ihan hernekeiton väristä. Kyllä tämä näyttää koko ajan kivemmalta, mitä kauemmin on kynsillä eli tottumiskysymys... nyt sain siihen cracklet päälle, niin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. Mun oli pakko saada tuo kynsilakka, kun näin sen eka täällä. Ihanan outo sävy, vois yhdistää joitenkin maanläheisten värien kanssa. Itse sanoin sitä mössähtäneeksi banaaniksi, miehen mielestä se oli vauvan paskaa :D

  VastaaPoista
 5. asetonihuuruja: MUNKIN miehen mielestä toi muistuttaa vauvan paskaa :D Miehet tietää :) Muista laittaa blogiin kuvia, kun keksit, miten tuota voi yhdistellä eri värien kanssa, olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 6. Toi sopisi muuten halloweeniin värinsä takia. Zombin kynnet. xD Tai sitten ihan syksyyn muutenkin, vihertävän keltanen niinkuin jotkin lehdet syksynä.
  Ruma on väri, mutta rumempia olen nähnytkin. Jos tuossa on pysyvyys ja levittyvyys hyvä niin kannattaa olla tyytyväinen, nimittäin jotkut kynsilakat ovat susia niiden puolesta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta... On todella zombimainen väri :D Ja joo, väri kammottaa minua joka kerta, kun sitä katson, mutta on hyvä lakka ja ainakin erilainen :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!