maanantai 7. marraskuuta 2011

Uusia juttuja

Tällainen pikapostaus tähän väliin. Kamera on edelleen kateissa (no, tiedän, missä se on, mutta en ole saanut sitä vielä), joten uusia postauksia ei ole tullut tehtyä... Paitsi yksi päiväkirja, jonka yritän julkaista piakkoin heti yhden INCI-tsekkauksen jälkeen.

Mutta ajattelin vinkata parista jutskasta.

Blascon valoväri rulettaa!

* Ensinnäkin Joe Blascoa saa nyt yös NetAnttilasta: klik!
Itse suosittelen erityisesti sarjan valoväriä, joka on oma henkilökohtainen suosikkini. Hinnaltaan arvokkaat tuotteet kyllä maksavat itsensä käyttöikänsä puolesta takaisin.

* Toisekseen Pretty.fi:stä saa nyt Too Faced -tuotteita: klik! En itse ole niitä testaillut, mutta äkkikatsomalta kiinnostaisivat luomivärin pohjustajat (näitä on erilaisia ja ovat kovin kehuttuja), huultenpullistajat ja luomivärit. Onko teillä omaa suosikkia sarjalta?

... Nuo olivat nyt ne, mitä tulin hehkuttamaan, mutta huomasin myös Prettyssä kivat uudet mattalakkauutuudet (hintakaan ei ole paha) Evie Mailta: klik! Oletteko kuulleet ikinä tästä merkistä saatika sitten testailleet?

Ei minulla muuta. Tai asiaa kyllä olisi, mutta kuvat haluan mukaan, joten no can do...

2 kommenttia:

  1. tuo pretty. fi on muuten ihan kätevä paikka, mutta itse tilaan mielummin noita samoja tuotteita ulkomailta, kun ne vaan usein saa monista paikoista halvemmalla.

    VastaaPoista
  2. Ruu: Tuo on kyllä juu varmaan totta, mutta Prettystä saa nopeammin :) Itse en ole hirveästi jaksanut perehtyä ulkomailta tilaamiseen, ehkä pitäisi... :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!