tiistai 29. marraskuuta 2011

Haalareille kaverikynnet...

... vaikkakaan ei sinne päinkään.

Saffron Londonin Pink Doll ja China Glazen Black Mesh.

Sain viime viikolla vihdoin tilaamani pinkin jumpsuitin (klik*) Bubbleroomilta vain huomatakseni, että Seppälän verkkokauppa on avattu ja siellä on ehkä vieläkin kivempi versio ja halvemmalla (klik). Oh well... On tämäkin ihana. Ajattelin alunperin viihtyä hopeanmustissa crackleissa (klik) pidemäänkin ja ainakin olin päättänyt, että EN ole ennalta-arvattava ja kokeile mustan cracklen pohjalla pinkkiä... Ihan vaan, koska se kuulostaa juuri sellaiselta, mitä tekisin. Kun sain sitten jumpparin vedettyä päälleni, niin pinkit kynnet vaan pakottivat itsensä kynsiini.

Voisinpa taikoa nuo crackikset pois nyt.

Olisi kyllä ehkä pitänyt jättääkin pelkät pinkit ilman crackleja, sillä eihän tuossa puvussa mitään mustaa edes ole. Yritin vielä kokeilla tehdä cracklet vinosti, mutta se on jo tarpeeksi lähellä ydinfysiikkaa meikäläiselle. Nyt noissa kynsissä on liian vähän pinkkiä ja liikaa mustaa. Jokohan tämä crackle-innostus voisi jo kadota?

Jep, aivan liikaa mustaa ja aivan liian nysät kynnet. Tuli vähän leikattua.

Olipa muuten kiva kuulla, että nämä jumpsuitit ovat jo ala-asteelaistenkin suosiossa. No, leikitään vauvaa porukalla. En nyt ollut ajatellut liikkua tässä missään julkisella paikalla, mutta silti...

Saffron Londonin lakka saatu blogin kautta Pretty.fistä. Lakan löydät täältä: klik*.

5 kommenttia:

 1. Eiikäää.. Ennätit ensin. :D Mä oon kans ostamassa itelleni haalaria.

  VastaaPoista
 2. Bompula: Jee, vauvaillaan yhdessä :) Minkä värisen aiot hankkia?

  VastaaPoista
 3. Mulla alkaa olla montakin vaihtoehtoa paristakin eri paikasta kiikarissa.. :D

  GinaTricotissa näyttäis olevan kohtalaisen halvalla ihan perusharmaa ja sitten on se niitten punainen/pinkki missä on printit päällä, mutta epäilen että se s-koko voipi olla meikäläiselle liian pieni.. (vaatii vähän tutkimista vielä tuo koko puoli)

  Mutta sitten vähän ökympi versio on tää http://www.pieceofnorway.fi/one-piece/monaco-regatta-34 Näyttää älyttömän kivalle. :)

  VastaaPoista
 4. Tosin tuosta pieceofnorwaysta en oo löytäny kenenkään kirjoittamana ostokokemuksia, joten voi olla että jää tilaamatta vaikka on kauhean ihana toi haalari.. ^^

  VastaaPoista
 5. Bompula: Enpä tiennyt, että Ginassakin on noita. Piti heti mennä kurkkimaan heidän verkkokauppaansa :) Oli aika montakin värivaihtoehtoa. Niitä on sitten joka paikassa :) Mutta toi Piece of Norwayn versio on aivan ihana! Ja se on tollanen vähän istuvampi versio, ei tällanen lökölökö niin kuin mun puku :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!