torstai 8. heinäkuuta 2010

Kesäkuulumisia

On perinteisen puolustuspuheen vuoro. Syyt siihen, miksi niin laiskasti päivittelen blogia ovat siis seuraavat: "kiire", laiskuus, miehen loma alkoi, lämpimät säät, Twilight-kirjoihin uudelleen koukkuuntuuminen... Riittääkö? Lisäksi suurin ongelmani on ollut kuvien ottaminen. En vain ole saanut otettua kameraa käteen. Itse kirjoittaminen ei tuottaisi ongelmia. Olen huomannut muutaman muunkin blogin taantuneen kesäunille, mutta silti aika moni jaksaa näin kesälläkin kirjoittaa tasaisesti postauksia, mikä on todella hienoa. Täytyy myöntää, että kihisen aina mielessäni, kun jään koukkuun johonkin blogiin ja siellä alkaakin hiljaiselo. Nyt teen itse samaa. Paitsi, että edellinen postaukseni oli toissapäivänä, joten en nyt ihan kesäunilla kuiteskaan ole. Noh, nyt joka tapauksessa annan pikakatsauksen kesästä tähän mennessä.


Niin kuin jo mainitsin, aloin taas lukemaan Twilighteja. Ensimmäisen osan sain juuri luettua ja nyt pitäisi siirtyä saagan tylsimmän kirjan, New Moonin, pariin. Se on tylsin siksi, että Eetvartti ei viihdy kirjassa paljonkaan enkä tosiaan kuulu tiimi Jaakoppiin. Ah, tänään pitäisi mennä katsomaan Eclipse teatteriin. Can't wait!


Olen tykästynyt  kovasti Nivean puhdistusliinoihin. Paketti on ollut pitkään avattuna, mutta sulkutarra toimii ja liinat ovat edelleen kosteita. Näillä olen onnistuneesti hinkannut jopa itseruskettavaa pois ja toimii! Laiskoina päivinä olen näillä poistanut meikin tai tehnyt aamupuhdistuksen ja hyvin kyllä tuntuvat pelittävän. Liinat myös piristävät raikkaudellaan kivasti. Näitä pitää olla jemmassa! Ehdoton kesätuote festareille tai mökille.


Niin kuin jossain välissä mainitsinkin, niin tilasin täysikokoisena Essentia Naturalen meikkipohjan. Koska kesänaamalleni se nyt kuitenkin oli aika vaalea, sudin yleensä sen päälle vielä Yves Rocherin tummempaa pohjaa. Yhdistelmä toimii niin, että Essentia Naturalella saan peitettyä värierot (huokosten päälle töpötän välillä jotain peiteainetta) ja saan tasaisen ihon. Yves Rocher puolestaan tuo iholle sitä väriä ja kuulautta. Vaikka rasvoittuvan ihon kanssa en aina hohtavasta ihosta välitä, niin nyt olen aivan rakastunut tähän yhdistelmään, joka on aivan ihanan kevyt näin kesään sopien. Joskus sudin toki puuteria kriittisimpiin paikkoihin kiillon tukkeeksi. EN on siis yksinään ihan matta ja YR taas hohtavan kuulas.


Tekokynsieni pudottua pois sudin kynsiini Goshin Oceania. Ihanan raikas kesäsävy ja blogissani miljoonaan kertaan esitelty.


Huuliin olen sivellyt vaihdellen joko Oriflamen Tender Care -monitoimivoidetta tai uutta rakkauttani Ben Nyen Bubblegum-huulikiillettä (näitä huulituoterakkauksia tulee ja menee, mutta tämä on oikeasti ihana!).


Oriflamen tapaus on ihan kiva voide, joka pitää huulet kosteina ja ravittuina, mutta haihtuu aika nopeasti pois. Ei siis mikään suurin suosikkini, mutta käyttökelpoinen. Bubblegum puolestaan on aivan ihana! Sitä on kiva töpötellä huulille, se kiiltelee vähän, mutta ei liikaa ja pysyy hyvin. Lisäksi sävy on ihana, kesäisen pinkki. Tätä voisin esitellä lisääkin, jos saan jossain välissä tehtyä toivepostauksen päivittäin käyttämistäni tuotteista. This is one of them!


Ihana <3 Nuo päivittäin käyttämäni tuotteet vaihtuvat todella paljon, mutta tuo Essentia Naturalen ja Yves Rocherin yhdistelmä on ollut nyt aika peruskauraa, kuin myös tämä Bubblegum. Pari muutakin kesän luottotuotetta löytyy (mm. Shimmer Cubes), joten ehkä voisin yrittää tosiaan koota kaikki yhteen postaukseen.

2 kommenttia:

  1. Tekokynsistä ja sitä myötä kynnen lohkeamisesta tuli mieleen että ootko kokeillu lohkeaman paikkaamista lasikuitunauhalla?
    Itse sain sillä pelastettua esim.superpitkän pikkurillin kynnen lyhentämättä pituutta ollenkaan :)

    VastaaPoista
  2. Eetvartti ja Jaakoppi :D<3 itekin koukkuunnuin taas noihin kirjoihin, toista kertaa siis lukemassa:)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!