maanantai 5. heinäkuuta 2010

Pinkkiä seepraa

 Heipsan taas. Nyt olen tehnyt sellaisen päätöksen, että luovun säännöllisistä aamuseitsemän postauksista ja kirjoitan silloin, kun hyvältä tuntuu. Se ei tarkoita sitä, ettenkö voisi kirjoitella joka päivä, mutta aamuseitsemän postauksia varten juttujen piti olla edellisenä päivänä valmiita ajastettavaksi, joten siksi luovun tästä yhdestä stressitekijästä. Kirjoitan aina kun hyvältä tuntuu ja asiaa riittää, toivottavasti usein ja paljon.

 

Pidin lauantaina miehen kanssa pienet kekkerit, ja suunnittelin jo paljon aikaisemmin, mitä kaikkea kivaa voisin tehdä kynsilleni tuolloin. Niinhän siinä kuitenkin kävi, että taas nasahti pitkä kynsi poikki, ja se tarkoitti sitä, että vasemmassa kädessä oli jo kaksi töpökynttä.Kaiken maailman konadointeja suunnitelleena en oikein pitänyt ajatuksesta, että leikkaisin töpöiksi loputkin kynnet, mutta pari lyhyttä pitkien seassa ei myöskään tuntunut hyvältä ajatukselta. Siispä päätin ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilla marketeista saatavia tekokynsiä.


Tässä ensimmäinen kynsi paikoillaan ja täytyy kyllä sanoa, että arvelutti todella paljon. Laitoin kynsiä lauantai-aamuna pienessä kiireessä ja ahdistus oli kova, kun pähkäilin, miten saisin kynsistä hyvännäköiset.


(Sori, huono kuva.) Tässä tekokynnet siis etu- ja keskisormessa, muissa omat kynnet. Pohjalle laitoin Wild and Crazyn Sylvaa ja Konadin pinkillä seeprat päälle. Koska konadoinnit menivät ihan pyllylleen, korjailin vaurioita tekokynsipakkauksen mukana olevilla kynsitarroilla.


Kynnet pysyivät ihan hyvin, loppuillasta tuo etusormen kynsi kyllä katosi, mutta siinä vaiheessa se ei enää haitannut :) Nyt ongelma on se, etten saa muita kynsiä (oikeassa kädessäkin on yksi) irti...


Kaiken kaikkiaan on pakko vielä sanoa itse juhlista sen verran, että ihan turhaan taas stressattiin kodin siisteyttä, juomien määrää, ruoan määrää.... Kaikki meni hyvin ja itse olin ainakin sen verran hilpeällä tuulella, etten välittänyt mistään mitään. Tarkoitus oli avata lettikin jossain vaiheessa iltaa, mutta niin vain kiharat jäivät letin uumeniin ja viiletin letti päässä siis koko illan. Myöskin meikkiä oli tarkoitus kohennella iltavammaksi illan edetessä, mutta niin vain unohtui sekin. Aamulla harmitti, kun en päässyt kokeilemaan kaikkia kivoja meikkijuttuja, mutta eipä niistä siinä kunnossa olisi kovin edustavat tullut. Kotikännäyksessä se on huono puoli, ettei oikein ole mitään rajoitteita. Drinksut eivät maksa, voi sammua sohvalle etc. Turvallista, mutta silti vaarallista :)

2 kommenttia:

  1. On kyllä upea design! Mutta itseäni jäi vain jotenkin häiritsemään ettei tekokynnet ihan ollut oikean kokoisia, mutta tiedän kyllä kuinka hankala sopivat ja hyvin istuvat on löytää.. Muuten mistä oot noi kynsitarrat ostanut, ihan sika söpöt! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, olet Tarzan ihan oikeassa. Oli liian isot, varsinkin keskarissa. Toiseen käteen sattui oikeamman kokoinen kynsi... Kynsitarrat tuli kynsipaketin mukana :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!