perjantai 16. heinäkuuta 2010

Missing: wow-factor


Ja taas on on purnukoita loppunut. No, oikeasti tuo keskimmäinen latvahoito ei ole vielä edes loppumaisillaan, mutta esittelenpä sen samassa syssyssä muiden saman sarjan tuotteiden kanssa. Eli kyseessä ovat Schwarzkopfin Gliss-tuotesarjan Color Shine & Protect -purnukat, jotka otin toukokuun lopulla käyttöön.

Kuvan oikeassa reunassa on minikokoinen sampoopullo, joka ei kyllä ollut lemppareitani sampoomaailmassa. Ei ollut mikään superpesevä, vaan jätti hiukset vähän nihkeiksi eikä tehnyt niille juuri mitään. Ei siis sopinut juuri minun tukalleni, joten jätänpä loput kommentit syvälle sisimpääni. Mutta tulos oli kyllä vähän parempi, jos pesi hiukset kahteen kertaan.

Vasemmanpuoleista hiusnaamiota länttäsin latvoihini aina saunaan mennessä eli noin 1-3 kertaa viikossa. Purnukka suosittelee tuotetta käytettävän 2-3 kertaa viikossa. Vaikutti saunassa kivasti ja hiukset selvenivät hyvin, mutta ei tämäkään kyllä ihan lempparini ollut kokeilemieni hiusnaamioiden joukosta. Tässä ei ollut mitään WOW-faktoria. Peruskauraa eivätkä latvanis ilti ole kovin hyvässä kunnossa, saati sitten kiiltävät.

Keskimmäinen purnukka on siis kätevällä pumppumekanismilla varustettu latvoihin (tai ainakin minä käytin vain latvoihin) jätettävä hoito, jota sudin märkään tukkaan. Merkittävintä tässä tuotteessa oli se, että käytön jälkeen kädet olivat ihan shimmeriä täynnä. Tuote siis varmaan aiheuttaa kiiltoa hiuksiinkin optisen harhan avulla :)  Tukka itsessään ei kiillä, mutta shimmerit kyllä. (Itse en kyllä huomannut tukassa mitään kiiltelyä.) Tämän kanssa sai olla varovainen, ettei lutrannut liikoja, sillä hiukset olivat äkkiä rasvaisen nahkeita, jos näin tapahtui. Yksi painallus oli jo liikaa. Mitään ihmeitä tukalleni ei tämän(kään) käytön myötä ole tapahtunut, joten ei tämäkään nyt päässyt kovin korkealle pallille latvahoitojen kykykilpailussa.

Yhteenvetona voin siis sanoa, että kiitos, mutta ei kiitos. Minun tukalleni tuotteet olivat ihan okei, mutta I've had better, niin kuin Jim Carrey sanoi Liar Liar -leffassa, muistaako kukaan? :)

Huomenna olen häävieraana, joten en varmaan ehdi postailemaan. Palaan asiaan sitten hääkynsien merkeissä.

ps. Muista arvonta!

2 kommenttia:

  1. Itse päätin luopua kyseisestä sarjasta käytyä melkeinpä kaikki sarjan tuotteet läpi saamatta kunnon tulosta. En siis ole käyttänyt sarjaa kolmeen vuoteen enkä käytä vastaisuudessakaan. (Puhun siis Gloss-sarjasta, Schwarzkopfin muita sarjoja olen käyttänyt joskus.)

    VastaaPoista
  2. Meitä on siis muitakin, joille nämä tuotteet eivät aiheuta vau-elämyksiä :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!