perjantai 2. heinäkuuta 2010

Laguunin luottotuotteet


No niin, puristinpas itsestäni irti loppujenkin Lagoon-tuotteiden arvostelut. Eli eilen kerroin jo käsisaippuasta, mutta käytössä olivat myös suihkugeeli, vartalonkuorinta sekä deodorantti.


Suihkugeeli oli puolen litran pönikkä ja siitä riittikin vallan valtavasti tavaraa. Rikoin korkin jossain vaiheessa, ja suuremmalla suuaukolla geeliä kuluikin sitten ripeämpään tahtiin. Loppua kohden aloin myös lutrata, sillä halusin jo päästä kokeilemaan muitakin suihkukavereita. Tuoksu oli se sama vahva ja raikas kuin käsisaippuassakin ja niin kuin näissä muissakin Lagoon-tuotteissa. Tämä vaahtosi ihan kivasti eli sheivaukset onnistuivat myös kätevästi tämän kanssa. Ei minulla muuta sanottavaa ole. Aika peruskauraa. Voisin käyttää tätäkin uudelleen, mutta luultavasti haluan testata muitakin tuoksuja.


Kuorinta oli ehkä lempparini näistä kaikista. Koostumus oli jotenkin ihanan levittyvää ja rakeet olivat juuri sopivan kokoisia ja niitä myös oli paljon. Tämä ei itse asiassa ole vielä ihan loppukaan, niin riittoisaa tämä 1-2 viikkokerran käytöllä on. Tämä kuorinta myös oli yksi avaintuotteista niinä iltoina, kun haalin itselleni aivan superextrapehmoisen ihon. Loppusilauksenhan antoi mansikka-guava-jogurtti.  Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.


Tämä dödö puolestaan oli ehkä yksi parhaista dödöistä ikinä. Tuoksu oli raikas, mutta ei sotkenut hajuveden tuoksua. Piti myös kainalot hajuttomina ja kuivina eivätkä vaatteetkaan haisseet käytön jälkeen miltään. Erikoista, mutta niin ihanaa. Tämäkään ei ole loppu, joten jatkaa käyttötuotteenani.

Aika lyhyet arviot, mutta asia vain nyt on näin jämpti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!