sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

10 things to hate about me

Kiukkupussi valitsi minut yhdeksi kolmesta onnekkaasta, jotka saavat kunnian paljastaa itsestään 10 merkityksellistä asiaa :) Viisihän olen jo kertonut, joten lisäkympin tuottaminen päivänvaloon saattaapi olla aika haasteellista, mutta yritetään.

1. Tämä on helppo, sillä juuri äsken sain jälleen huomata vajavaisuuteni. Pelkään hämähäkkejä ihan jumalattoman paljon. Pelkään myös muita önniäisiä, ja olen ällötyksestä soikeana, jos sellainen iskee kyntensä minuun. Siitä huolimatta vaadin aina, että nuo öttiäiset viedään elävänä pihalle sisätiloista, sillä en halua niiden kuolevankaan. Niin, siitä äskeisestä... Huusin kuin palosireeni, kun mieheni käski olla katsomatta taakse. En katsonutkaan, mutta koska tiesin siellä olevan jotain helvetillistä, huusin niin, että mieheni melkein pissasi housuunsa... Naurusta. Sen jälkeen tuli hysteerinen sokkitila, kun mietin, mitä kaikkea terassinkaiteella olisi voinut olla. Siellä siis oli sellaisen pitkäjalkaisen hämppiksen poikanen tai joku vastaava. Yyyyyyäääääkkkk. Kun huomasimme niitä vaeltelevan terassilla kymmeniä, päätin poistua sisätiloihin.

2. En halua sotkea ruoka-aineita lautasella. Erityisesti kalan pitää pysyä erossa kaikesta muusta lautasella olevasta, sillä sen haju pilaa muut ruoka-aineet. Enkä ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka sotkevat perunamuusiin ketsuppia tai esimerkiksi lihapullakastiketta. Ei mitään mössöä muusiini, kiitos. En myöskään halua, että mikään kastike (salaattikastiketta lukuunottamatta) koskee salaattiin.

3. Olen todella kaksimielinen. Kun tapasin mieheni, esitin kilttiä ja tyhmää, mutta viimeistään naimisiinmenomme jälkeen, sanavarastoni on alkanut muotoutua julkisestikin sellaiseksi kuin päässäni. Mies jaksaa muistuttaa, etten ole se sama tyttö, johon hän rakastui :) Keksin ihan kaikesta kaksimielistä läppää eikä tarvitse varmaan kertoa, paljonko piti alttarilla pidellä pokkaa, kun pappi puhui yhteisen pesän rakentamisesta. Olen sairas, tiedän.

4. Olen aamu-uninen eikä mikään määrä unta riitä minulle. Yleensä nousen puoliltakinpäivin väsyneenä ja äreissäni. Kanssani ei kannata silloin yrittää keskustelua, jos ei halua sen päättyvän hävyttömyyksiin.

5. Tilaan vaatteeni mieluiten nettikaupoista, lähinnä Hennesiltä. Vihaan vaatekauppoja ja erityisesti sovituskoppeja. Oikeasti, voiko ihminen näyttää karmivammalta kuin sovituskoppivalaistuksessa ja ugh, ne peilit!! Mikä ikinä sinussa onkaan pielessä, niin viimeistään sovituskopissa sen huomaa satakertaisena.

6. Ihmiset eivät aina ymmärrä, että vaikka olen käynyt meikkaaja-maskeeraaja-koulun, en ole päivääkään tuota ammattia harjoittanut. Tiedän koulutuksen ansiosta paljon alasta, mutta en pidä itseäni hyvänä meikkaajana - varsinkaan toisten. Onneksi koulusta on ollut kuitenkin apua nykyisessä ammatissani. Uskon, että ollakseen hyvä meikkaaja, pitäisi olla muutenkin taiteellisesti lahjakas, mitä en tosiaankaan ole. En osaa piirtää edes suoraa viivaa.

7. Olen koukkuuntunut Liza Marklundin Annika Bengzonista kertoviin kirjoihin, Harry Pottereihin ja Twilighteihin. Jokaisesta sarjasta vannoin, etten niitä lukisi, ja miten kävi. En ole helppo, vaan saletti. Mutta kun ne ovat niin hyviä....

8. Meillä on kaikki kymmenen tuotantokautta Frendeistä. Niihin ei vain kyllästy. Leffan sijaan katselemme usein levyllisen ystäviä lauantai-iltana... ja perjantai-iltana... niin, ja sunnuntai-iltana.... jajaja... Niihin ei vain kyllästy koskaan. Lemppareitani ovat Chandler, Ross ja Monica... Ja Rachel... Ja Phoebe. Joey on tylsin ehkäpä.

9. Rakastan eläimiä ja itken verta, kun näen niitä kohdeltavan huonosti. Jokainen Eläinten pelastustiimi on katsottava, mutta kyyneleet virtaavat, jos eläimiä ei saada pelastettua. Itken myös ilosta, kun ne saadaan pelastettua. Pihallamme asusteli vesiastiassa joku koppakuoriainen, ja kun se parin viikon asustelun jälkeen piti palauttaa luontoon, tirautin siitäkin pari kyyneltä. Ai niin, koppakuoriaiset ovat ällöttäviä mielestäni. Ugh.

 10. Täytän syksyllä 25 vuotta ja ikäkriisi pukkaa päälle. Ei siitä niin kauaa ole, kun itse olin nuorimpien joukossa esimerkiksi baarissa, mutta nyt tunnen oloni vanhaksi. Okei, verrattuna mieheeni olen vetreä kuin pikkulintu, mutta silti...

En jaa tätä eteenpäin, mutta toivon, että mahdollisimman moni tämän lukenut tekisi tämän. A little information won't hurt anyone :)

5 kommenttia:

 1. Hyiii, jos lämmin ruoka sotkee salaatin. Tarttisin lautaseen kaksi eri kaukaloa tai sitten erillisen lautasen salaatille. :D

  Ja varsinkaan arkiaamuisin ei kuulu keskustella Miehen kanssa. Ainakaan, jos se itse haluaa lähteä hyvällä tuulella töihin. :) Onneksi minulla on vuorotyö, niin ei tarvitse joka aamu kiukutella keskustelunavauksille..

  VastaaPoista
 2. Voin samaistua AINAKIN tuohon kaksimielisyysihmeeseen ja ötökkäkammoon! Kaverini eivät välillä kestä minua kun keksin joka asiasta jotakin kaksimielistä, vaikka asia olisi kuinka vakava tahansa :D

  VastaaPoista
 3. 1. On niin mua, paitsi että mä tapan kaikki mitkä liikkuu! ;D

  Ja myöskin Harry Potterit ja Twilight-kirjat on luettuna laatikossa! :) Molemmat kirjasarjat ihan huippuja! :)

  VastaaPoista
 4. Hui. O_O
  Kutosta ja kasia lukuunottamatta kaikki olisi voinut olla kuin mun suustani O_O
  Tosin täytin pari kuukautta sitten 25, mutta silti :D

  VastaaPoista
 5. Kiukkupussi: Puhut asiaa :)

  Hannukkaz: Taito se on sekin :)

  Mini S: :)

  Jangsara: Haha, pelottavaa :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!