tiistai 27. heinäkuuta 2010

Vintage Blue ja Rocky Road


Ugh... Kokeilin heti Avonin Vintage Blue -lakkaa, mutta kynsien lyhentämisoperaation vuoksi tulos ei ole kaunis. Lakka on kaunis ja ihanan värinen, mutta raidoittui pahasti ensimmäisellä lakkakerroksella. Toisen kerroksen jälkeen tulos parani, mutta vasta lakan asetuttua tunnin verran tulosta pystyy jo sanomaan ihan ookooksi. Tuossa kuvassa tulos ei vielä ole lähellekään sitä. Keskisormen kynnen pinta on noin röpelöinen, koska siinä on tekokynsi ollut kiinni enkä ole kaikkia liimoja ilmeisesti saanut pois.

Kynsien lyhentämisoperaatio ei onnistunut, koska en edelleenkään ollut valmis lyhentämään kaikkia kynsiä yhtä lyhyiksi kuin tuo keskisormi. Lisäksi kynsipuruja on missä sattuu etc. Pitäisi tehdä kunnolla aina, kun jotain aloittaa, mutta jostain syystä kynsien lyhentely on minusta tylsää.

Teen uuden Vintage Blue -postauksen, kun olen keksinyt, miten saan kynsistäni kauniimmat.


Apuna käytin Yves Rocherin tuotteita. Anti-Breakage Base Coat on ihan kiva aluslakka, joka kuivuu nopeasti. (edit. Ja pitää kynnet vahvoina ja tosi timmissä kunnossa!!!) Sitten tuo pikakuivattaja on sellainen, josta pudotetaan tippa kynnen päälle, ei siis sivellä mitenkään. Hankala käyttää, mutta toimi ihan mukavasti. Kaikista ihanin apu on tuo kynsilakanpoistokynä, joka on supertehokas! Se on ihan rakkauspakkaus. Minullahan oli Cesars Shopin vastaava, mutta se on jo kuivumispisteessä ja tämä YR:n on oikeastaan vielä parempi. Love it!


Ja sitten pieni vinkki surullisille. Jos poikaystävä on jättänyt, paras kaveri muuttanut ulkomaille tai duunipaikka mennyt alta, niin kokeilkaapa piristyä ällömakealla Carte D'Orin Rocky Road -jätskillä. Suklaajäätelöä, vaahtokarkkeja ja karamellisoituja pekaanipähkinöitä, siis voiko makeammaksi mennä? Ehkä jos kaataa kilon paketin hienosokeria koristeeksi. Maksoi Cittarissa muistaakseni 3,49 e. Pieni hinta sydänsurujen hukuttamisesta :)

1 kommentti:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!