maanantai 26. heinäkuuta 2010

Maanantaimeininkiä


Tilasin pitkästä aikaa Avonilta tuotteita... Ja paljon. En nyt viitsi jokaista tuotetta erikseen luetella, mutta eivätköhän kaikki tule jossain vaiheessa esiteltyä :)


Kaksi tuotetta on silti yli muiden. Ensinnäkin Vintage Blue -sävyistä kynsilakkaa olen himoinnut siitä asti, kun jossain blogissa aikoja sitten näin siitä vilauksen. Tämä on vähän kuin Pastel Pink, mutta vain sininen... :)


Toinen rakkauspakkaus on Dead Sea Minerals -mutanaamio, jota olen näytteen verran kokeillut ja rakastuin täysin. Tämä maksoi jaksossa 10 8,90 e...


... joten totta kai minun tuurillani sen saisi nyt jaksolla 11 hintaan 4,90 e. Oh well, mennyttä mikä mennyttä. Suosittelen kuitenkin naamiota ihon kirkastamiseen, huokosten putsaukseen ynnä muuhun mieltä lepuuttavaan toimintaan, joten pyytäkäähän minulta tunnukset, jos haluatte itse Avonilta tilailla.

Esittelen lähipäivinä myös Pretty.fin tilaukseni, jonka varmaan huomenissa saan...


Kehuin jokin aika sitten Lidlin Cien Water Lily & Lotus -käsisaippuaa, mutta haluaisin nyt ottaa pari sanaa takaisin. Siis olen edelleen sitä mieltä, että tuote oli hyvä ja pesevä, ja hajukin oli ihan kiva, mutta ei ihan niin mieto kuin aluksi väitin... Yhdessä desinfiointiaineen kanssa haju alkoi ottaa todella paljon päähän ja oksennusrefleksi oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Saippuan loputtua otinkin nyt sitten käyttöön hiukka miedomman tuoksuisen Olive & Water Lily -saippuan, joten toivotaanpas, että nenukka kestää tätä paremmin.


Sitten on vielä ihan pakko hehkuttaa Sophie Kinsellan Muistatko minut? -kirjaa, joka löytyy parhaillaan Prismojen ja Cittarien pokkarihyllyistä. Siis jos pidit Himoshoppaajista, rakastut tähän! Olen nauranut ääneen tätä kirjaa lukiessani ja voinkin tätä estoitta suositella. Epäröin vähän tätä ostaessani ja mietin, ostaisinko tämän vai jonkun jännärin ja olen supertyytyväinen, että päädyin tähän. Tämä on hauska!! Ainoa miinus suomennoksesta, joten jos löydätte tämän alkuperäiskielellä, ottakaa se mieluummin. Ihan hauska suomennos joo, mutta esim. hän-sanan sijasta se-sanan käyttö tökkii ainakin aluksi todella paljon. Kirjan loppuvaiheessa olen nyt jo siihen tottunut, mutta jostain syystä alussa se tökki pahasti. Yleensäkin englanninkielellä kirjoitetut kirjat on syytä lukeakin enkuksi. Ei mene sitten vitsit ohi. Mutta yllättävän hauska tämä kirja kyllä on suomeksikin. Harmi, että se on loppumaisillaan...

7 kommenttia:

 1. Juu ihan samaa mieltä olen tuosta kirjan suomennoksesta, se on itselläkin juuri tällä hetkellä kesken :) T-O-D-E-L-L-A ärsyttävää, ensin ajattelin että se "se" on jokin tehokeino kun esim. pikkusisko ja äiti keskustelivat (kun ovat kerran ilmeisesti jotain working class -ihmisiä) mutta ei, sanan käyttö jatkuu kautta linjan! Olen lukenut aiemmat Kinsellat alkuperäiskielellä ja täytyy kyllä jatkaa samalla linjalla :) Oletko muuten lukenut Todellista talousihmettä, suosittelen?

  VastaaPoista
 2. Tuota mutanaamiota pitääkin ehdottomasti kokeilla! Kunhan nyt tulisi edellinen tilaus niin pääsisin tilailemaan uudestaan :P

  Itse en oo lukenu Himoshoppaajia vaikka oon kyllä harkinnut. Pitäneekin kaivaa kirjastosta ja lainata niiden jälkeen tuokin..

  VastaaPoista
 3. Minna: Jee, en ole yksin ärsytykseni kanssa :D En ole lukenut tuota talousihmettä, pitääkin hankkia! Kiitos vinkistä :)

  Regret: Juu, suosittelen!! Himoshoppaajat ovat kyllä todellista viihdettä, kannattaa lukea!

  VastaaPoista
 4. Ittelläni himishoppaajat ja sit toi remember me? englannin kielisinä ja huomaa kyllä että on niitä parempi lukea englanniks.. Mutta aivan loistavaa ns. hömppä kirjallisuutta! :)

  VastaaPoista
 5. Moi,

  se Talousihme oli kyllä parempi, tuo kyseinen Kinsella ei vaan napannut. Toinen asia mikä ärsytti toden teolla oli "amnesia" -sanan käyttö. Miksi, voi miksi ei voinut käyttää sanaa "muistinmenetys"?!?!?!

  Suosittelen muuten myös Kinsellan "Can you keep a secret":iä sekä "Twenties girl":iä, ainakin jälkimmäisen saa kyllä suomennettunakin...Takuukamaa :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Totta muuten, että amnesia-sana oli vähän hölmö... Olisi pitänyt ostaa englanninkielisenä tuokin kirja. Kiitos suosituksista, innostuin kyllä taas Kinsellasta niin paljon, että ostan nuokin varmasti - mutta englanniksi :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!