keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Meikkivoiteita, part 8


Avon MagiX Cashmere Finish Foundation, 16 e/30 ml

* pitää ravistella hyvin ennen käyttöä, vaikka onkin tuubissa: muuten sisältä valuu ihan ihme lirua

+ samettisen pehmeä mattapinta
+ pysyy hyvin
+ ihan ok peittävyys (menisköhän tämä nyt kuitenkin miinuskategoriaan, kenelle muka kelpaa ihan ok?)
- outo koostumus: ei kovin esteettistä tavaraa (vai onkohan minulla joku maanantaikappale?)

En ole vielä ihan täysin keksinyt, mikä tässä voiteessa tökkii, mutta ei kyllä todellakaan mikään lempparini ole... Onko joku muu testannut?


Maybelline Dream Satin Liquid, 13,30 e/ml

+ kätevä pumppupullo
+ kaunis, tasainen, hehkuva, aika hyvin peittävä pohja
+ hinta-laatu-suhde ok
- ei pysy koko päivää hyvänä

Vähän pitää kuitenkin huomioida noissa miinus-kohdissa tuota, jos sanon, ettei pysy koko päivää hyvänä. Eli itse olen ainakin nyt huomannut, että jostain syystä iho kiiltelee enemmän kuin kesällä. Voi johtua vuodenajasta, päivävoiteesta (tämä on tärkeä!), puuteroinnista, mistä vaan... Eli se ei ole absoluuttinen fakta, jos sanon, ettei pysy koko päivää. Viime päivinä minulla ei ole pysynyt hyvänä edes ne voiteet, joista jo olen sanonut, että pysyvät hyvänä koko päivän. Iho vain kiiltelee ihan hulluna. Päätin, että kokeilen päivävoiteen vaihdosta, josko se jelppaisi. Päivävoideasioista myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

  1. Itelläni ei kumpaakaan oo ollu, tosta alemmasta on tosin ollu se toinen versio, en muista nimee just nyt :DD Mutta se toine kuitenkin!
    Tällä hetkellä on käytössä MaxFactorin Lasting Performance ja se on tähänastisista meikkivoiteistani paras! Kiilto pysyy kurissa eikä mene sateessakaan niin piloille ettei pieni korjailu pelastaisi :D

    (jouduin muuten kirjoittamaan kommentin ainakin kolmesti uudelleen kun kone hiukan sekoili :DD)

    VastaaPoista
  2. Joo, varmaan se Pure Liquid Whatever.. :) Mullakin se on, mutta mennyt jo niin huonoks, etten siitä pysty sanomaan kommenttia. Muistelen, että hyvä oli... Max Factorin voiteita en kauheasti ole kokeillut, ainakaan mitään toimivia :/ Lasting Performance kuulostaa kyllä hyvältä..

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!