perjantai 10. syyskuuta 2010

Meikkivoiteita, part 7

Nyt teen tämän päivän meikkivoidepostauksen hiukkasen eri tavalla. Kyseessä ovat nimittäin niin samanlaiset tuotteet, että turhaan kirjoitan niistä erikseen. Tällä kertaa tarkastelen siis sekä Ben Nyen että Joe Blascon värivoiteita, jotka kummatkin on pakattu pyöreänmuotoisiin rasioihin.


 Ben Nye Matte Foundation, n. 45 e & Joe Blasco Ultrabase Creme Foundation, n. 42 e
(Kumpaakin saa Cosme Shopista, Ben Nyestä pieni maininta tässä postauksessa)

* BN levittyy hyvin siveltimellä (käytän nimenomaan Ben Nyen omaa, superhyvää sivellintä) sekä sienellä (mikä on suositeltu tapa), Blasco myös sormin

+ hyvä peittävyys kummallakin: huokoset näyttävät pienemmiltä, joskaan eivät ehkä (aina) peity kokonaan
+ rasvaisesta koostumuksestaan huolimatta BN pysyy kepeästi kiillottomana aamuisen puuteroinnin jälkeen (toki pientä kiiltoa, mutta ei mitään puuteria vaativaa)
- Joe kaipaa enempi puuterointia
- hinnakkaita, tosin kestävät pienen ikuisuuden, josta + kummallekin
+ kulkevat kätevästi meikkipussissa: Blascolla yleensä korjailen meikkiä iltapäivällä, vaikken sitä aamulla olisi laittanutkaan
+ tarjolla useita sävyvaihtoehtoja kummastakin, kaikille löytyy kyllä oma sävy

Ben Nyen voidetta kehotetaan levittämään seuraavalla tavalla:
"Levitä kevyt kerros ensin kuivalla sienellä, töpöttele sen jälkeen kostealla sienellä. Lisää ohut kerros tarvittaessa." Itse en ole vielä handlannut tätä tekniikkaa, mutta yritän opetella. Kuulostaa toimivalta keinolta.

Minulla on viha-rakkaus-suhde näihin voiteisiin. Välillä rakastan, välillä kaikki menee päin mäntyä. Ihon kunto, mieliala, kiire ynnä muut vaikuttavat siihen, miten paljon näistä kulloinkin tykkään. Joka tapauksessa näihin tartun aina silloin, kun hätä on suurin, joten kyllä näissä jotain voimaa on. Löytyykö teiltä mielipiteitä näistä tuotteista?

6 kommenttia:

 1. Joe Blascon meikkivoidetta olen käyttänyt pienen ikuisuuden ja se todellakin on riittoisa. Juuri tarpeen semmoisissa ongelmapäivissä mitä on. Talvisin käytän enemmän, kesäisin en oikein minkäänlaisia meikkivoiteita käytäkään. Kilpatanssiharrastuksen aikoihin kisoissa aina meikkasin Blascolla ja kerran kun laittoi niin sehän sitten pysyi koko päivän hyvänä. Olen todella mielissäni kyseisestä tuotteesta.

  VastaaPoista
 2. Joe Blascon meikkivoidetta en ole kokeillut, mutta saman sarjan peitevoidetta (tattoocoveria) olen käyttänyt. Blascon tuotteet ovat todella hintavia makuuni, mutta maksavat lyhyen ajan sisällä itsensä takaisin~.

  VastaaPoista
 3. Ite olen kokeillut äiskän Joe Blascoa joskus, siitäkin on niin kauan etten osaa sanoa mielipidettäni ollenkaan :DD Äiskällä ainakin toimii hyvin :)))

  VastaaPoista
 4. Taisin joskus kommentoidakin, että minulla Ben Nye ei toiminut ollenkaan vaan ihosta tuli ruman näköinen. Blasco levittyi paremmin, mutta en noin muuten ole nappimaisten (ei-kuivuvien) meikkivoiteiden ystävä - ne ehtivät kasvoilla kerätä karvoja ja pölyä ennen kuin saa puuterin levitettyä :D

  VastaaPoista
 5. Ootko kokeillut Ben Nyen Belle Visage meikkivoidetta? Se on oma suosikkini.

  VastaaPoista
 6. Serafia: :)
  Anonyymi: Juu-u, hinta-laatu-riittoisuus-suhde on kohillaan :)

  Hannukkaz: Se on kyllä sellanen äitien luottotuote :)

  Anonyymi: Täytyy myöntää, että kun meikkivoiteen koostumus on tuollainen, niin levitys takkuaa välillä.. On huonoja ja hyviä levityspäiviä :) Riippuu varmaan, mitä sen meikkivoiteen alle laittaa.

  MaijuS: Olen kokeillut ja blogissakin ollut siitä juttua ) Ja varmaan pääsee osaksi tätä meikkivoidesarjaakin, kunhan ehdin taas kokeilla sitä, että saan uunituoreet mielipiteet kehiin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!