maanantai 13. syyskuuta 2010

Takkutukan salaiset aseet

Taas pieni hengähdystauko meikkivoiteisiin.

Pureologyn sampoo ja naamio loppuivat, latvahoitoa ja suihketta on vielä jäljellä ja ne jatkavat matkaa kanssani. Koska sampoo, naamio ja Aussien hoitoaine (ihan peruhoitsikka mielestäni, siitä ei mitään sanottavaa vieläkään: kuuluu kategoriaan ihan jees) loppuivat, voisin tässä välissä vielä vakuuttaa, että kaikki, mitä niistä tässä postauksessa sanoin, pitävät vielä paikkansa. En jaksanut ottaa uusia kuvia, mutta ajattelin kuitenkin mainita niiden loppumisesta, sillä olen ottanut käyttöön uusia tuotteita. (Tuossa samaisessa postauksessa hehkutettu Laveran Orange Feeling on muuten myös tullut tiensä päähän. Harmi.) Hiukset ovat hyvässä kunnossa nyt ja erityisesti latvat näyttävät paremmilta kuin aikoihin. Kiitos siitä kuuluu varmasti erityisesti latvahoidolle, josta voin kirjoittaa sitten sen loputtua lisää sekä hiusnaamiolle, jota käytin noin kaksi kertaa viikossa, yleensä saunassa, ja nimeomaan latvoihin. Olen kyllä siis ehdottomasti tyytyväinen Pureologyn taikaan, mutta koska on oikeasti aika vaikea eritellä, että mikä tuote vaikutti mihinkin, niin koen, että niistä jahkaaminen on vähän turhaa. Kysykää toki, jos haluatte tietää tuotteista enemmän, niin sitten kerron toki lisää. Se pitää vielä sanoa, että sampoo oli ihan uskomaton ja teki hiuksista puhtaat, pehmeät ja ilmavat. Ja vielä käytössä oleva hiussuihke pehmeyttää hiuksia vielä enemmän ja selvittää kaikki takut.

Nyt on kuitenkin aika astua eteenpäin ja ottaa käyttään jo kauan sitten tilaamani Avonin tuotteet. Nämä ovat itse asiassa niin vanhoja, että ovat jo uudistuneet ainakin ulkokuorellisesti ja ne uudetkin purkit jo omistan.


Käyttöön lähtivät siis Advance Techniques -sarjan tuuheuttava sampoo kera hoitoaineen ja jo parin käyttökerran jälkeen voin sanoa fanittavani näitä tuotteita. Hiukset ovat ilmavat, puhtaat ja kaikinpuolin kivan oloiset, mutta käyttö jatkukoon. Näistä siis lisää niiden loputtua.

Sain Biozellilta kivoja uutuuksia testiin, ja niistä sitten lisää testattuani niitä kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!