tiistai 7. syyskuuta 2010

Meikkivoiteita, part 5

Olisi varmaan pitänyt antaa juttusarjalle nimeksi Meikkipohjia, sillä tällä kertaa esittelyvuorossa on paljon kohkattu BareMinerals. Sehän ei ole perinteinen meikkivoide, vaan mineraalimeikkipohja. Olen tätä vasta pari päivää testaillut, joten aivan absoluuttista totuutta en tuotteesta ole vielä pystynyt selvittämään. Jotain suurta ja mahtavaa tuotteessa täytyy olla, kun siitä niin on meuhkattu, mutta sopiiko se juuri minun ihotyypilleni? Muuten varmasti kyllä, mutta huokosia en sillä vielä ole saanut peittoon. Jatkan tämän testaamista kyllä vielä jossain vaiheessa ja kirjoitan sitten lisähavaintoja, mutta nyt tarjolla tällainen pieni, alustava postaus.

  
i.d bareMinerals, n. 49 e (Suomessa, kannattaakin tilata ulkomailta)

* levitetään kabukilla kasvoille pyöritellen, pienien alueiden peittoon on tarjolla erityisiä peitesiveltimiä, mutta niitä en omista

+ kuulas, hehkeä pinta
+ semipeittävä
+ pysyy hyvin koko päivän
+ naama ei ala kiiltämään päivän aikana juuri laisinkaan (yllätyin suuresti!)
- ei peitä huokosia kuitenkaan (ainakaan vielä parilla kerroksella, mikä lie tilanne, jos käyttäisi peittämiseen tarkoitettua sivellintä?)
- tulos voi olla välillä olla jopa niin kuulas, että näyttää muoviselta
- hankalampi käyttää kuin nestemäinen meikkivoide (minun mielestäni!)

Testi jatkuu... Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

1 kommentti:

  1. Tuo on minun lempparini! Sen takia, kun se peittää niin hyvin, pysyy koko päivän ja kasvot pysyvät kiillottomana :) oikeasti ensimmäinen meikkipohja, jolla kasvoni pysyvät sen näköisinä koko päivän. Olen kokeillut laidasta laitaan kaikennäköisiä meikkivoiteita/pohjia, mutta tämä on ainut joka pystyy siihen!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!