perjantai 3. syyskuuta 2010

Meikkivoiteita, part 3

No niin, jatkakaamme sarjaamme "Meikkivoiteita". Tällä kertaa ängin kaikki vaahtomeikkivoiteet samaan postaukseen. Ja nämä kaikki on siis pakattu lasipurkkeihin, mikä ei kaikista kuvista käy ilmi. Niin, ja vaahtomeikkivoiteista ym. kiinteässä muodossa olevista pohjista en viitsi laittaa mitään grammamääriä, kun niitä ei voi suoraan verrata oikein mihinkään, edes toisiinsa.

Muistuttaisin vielä, että plussat ja miinukset on annettu omaa ihoani ajatellen, jollekin toiselle minun miinus voi olla plussa.


L'Oréal Paris Matte Morphose, n. 17 e
(aikaisempi postaus täällä)

* peittävin lopputulos siveltimellä ja sienellä, sormin levitettynä jää aika kevyeksi

+ todella tasainen lopputulos
+ suht peittävä: ei peitä huokosia, mutta värivirheet ja näpyt ihan hyvin....
... + silti luonnollinen
- mattatulos vaatii puuteria
- ei vaikuta kovin riittoisalta


Maybelline Dream Matte Mousse, n. 12,50 e
(aikaisempaa juttua täällä)

* levittyy hyvin niin sormin, siveltimellä kuin sienelläkin (koostumus paksumpaa kuin Matte Morphosen)


+ peittää hyvin (paremmin kuin Matte Morphose): huokoset jäävät vain vähän näkyviin
+ jättää kivan mattapinnan... (mutta kannattaa puuteroida päivän mittaan kiiltelyn estämiseksi)
... + tulos silti pehmeä eikä lainkaan kuiva
+ edullinen
+ riittoisa
- saattaa kerääntyä huokosiin, jos ei levitä huolella


Nivea Ideal Finish Mousse, n. 14,50 e

* peittävin ja paras tulos sienellä tuputeltuna


+ peittävä, silti luonnollinen
+ tummakin sävy (minulla 04 Sand) tarpeeksi vaalea suomalaiselle iholle
+ jättää ihon ihanan tasaiseksi, pehmeäksi ja samettiseksi
+ hehkuva, mutta mattainen pinta
+ vaikuttaa riittoisalta


En ole vielä löytänyt tästä miinuksia.


Sitten huom, huom, huom!! En mielelläni myönnä virheitäni, mutta nyt sen teen. Taannoisessa postauksessa arvioin Dr. Hauschkan meikkivoidetta, jota haluaisin korjailla pikkuisen. En tiedä, mitä oikein testailin viimeksi, mutta uudelleen siveltimellä testatessani huomasin, että tulos on aivan jotain muuta, kuin mitä se oli sormin tai sienellä levitettäessä. Yllättäen voide peittikin todella hyvin ja tulos oli matta, tasainen ja kaikin puolin jees. Mistä lie johtuu erilainen testitulos... Mutta mennään nyt tällä tuloksella ennen kuin taas keksin jotain vikaa tuotteesta. Ja tästä siis löytyy ihan supervaalea sävy 00, että sopii kalpeimmillekin.

6 kommenttia:

 1. Ite olen kokeillut molempia aikaisempia meikkivoiteita, enkä ollut kumpaankaan täysin tyytyväinen. Tuota Niveaa en ole vielä testannut, pitäisiköhän siitä käydä pyytämässä näyte! :D

  VastaaPoista
 2. Niveaa tai tota lorkkua en ole vielä testannut.

  Ostin pari päivää sitten ton maybellinen moussen sävyssä ivory. Sulla on nähtävästi ollut toi maybellinen mousse sävyssä porcelain (tsekkasin aikaisempia postauksiasi). Testereitä kokeileassani, porcelain vaikutti aika punertavalta. Oliko se sinulla käytössä punertavaa vai ihan vaaleaa? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Nyt mullakin on käytössä ivory (olen varmaan ainoa ihminen, joka käyttää huolettä mitä sävyjä vaan ;) ), mutta ei minun mielestäni porcelain ollut käytössä mitenkään punertava vaan ennemminkin neutraalin vaalea. En tosin miettinyt asiaa sen kummemmin ja tuo ivorykin tuntuu sävynä hyvältä, joten mene ja tiedä :)

  VastaaPoista
 4. Anteeks mutta mistä noita nivean meikkejä oikeen löytää? Oon käyny läpi minimanit,stockat,kicksit ja prismat mutten löytäny mistää :( Vai tehdäänkö sitten niitä enää?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: hui, eikö tosiaan löydy noista paikoista?? Olisivatkohan ne sitten jo lopettaneet niiden myynnin.. Itse sain kyllä käsityksen, että loppuvuoden aikana hiljalleen poistuisivat eivätkä nyt näin nopeasti.. :o

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!