tiistai 14. syyskuuta 2010

Huoh ja voih

Niinhän siinä taas kävi, että taas koetellaan pientä bloggaajaa... Tällä kertaa rikki meni kamerani, joten se olisi taas blogitauon paikka. On juuri minun tuuriani, ettei toinenkaan kamerani toimi. Mutta onneksi syntymäpäiväni on ihan pikapuoliin ja vanhempani lupasivat avustaa uuden kameran hankinnassa, joten kohta pääsen taas kuvailemaan.

Kirjoitan sillä välin muistiinpanoja kokeilemistani meikkivoiteista ja teen valmiiksi postauksen testattavaksi saapuneista Biozellin maanmainioista hiustuotteista, joita kannattaa metsästää päivittäistavarakaupoista. Onpa muuten ihanaa saada kuivashampoo ihan perusmarketteihin! Mutta Biozellin uutuuksista lisää heti, kun saan napsaistua kuvatkin tuotteista. Sillä välin voitte odotella Lucyn arvioita kyseisistä tuotteista. Toki, jos kameran saamisessa alkaa kestää, niin käytän valmiita tuotekuvia ainakin Biozellin osalta, niin saan jotain materiaalia tänne ja muutenkin pääsen kertomaan kokemuksia uusista tuotteista.

Kun saan uuden kameran, napsaisen äkkiä kuvat kaikesta mahdollisesta ja tykitän postaukset teille luettavaksi. No, en kaikkia kerralla, mutta kuitenkin. Kyllä harmittaa, että rikoin kameran juuri kesken suurta meikkivoidesaagaani :/ En kuitenkaan viitsi julkaista juttua ilman kuvia.

Ai niin, vaihdoin viikonlopun kunniaksi kivat kynnet (HM:n lila Fashionista+Goshin Rainbow-hilelakka = nam!), mutta poistaessani Snowcrystalin turkoosia lakkaa, sain tuta sen kauheuden. Kynnet, kädet, kaikki ihan sinisinä. Eikä lähde pois sitten millään, huoh...

Palataan mahdollisimman pian!

1 kommentti:

  1. Hrr, mä kans oon kokenu tuon sinikyntisyyden, silloin ei oikein naurattanut! Muistaakseni hankasin kynsiä sitruunalla ja sitten olikohan se valkaisevalla hammastahnalla kynsiharjan kanssa =P En tiedä oliko niistä miten apua vai auttoiko kiivas pesu siihen että sinisyys vaaleni. Enää en kyllä erehdy laittamaan ilman aluslakkaa mitään ärtsyä väriä kynsilleni =D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!