maanantai 6. syyskuuta 2010

Meikkivoiteita, part 4

 No niin, nyt olisi aika antaa estradi kahdelle mattapintaa lupailevalle meikkivoiteelle hintaryhmien ääripäistä.
 Chanel Mat Lumière Fluid Makeup, n. 51 e / 30 ml

* hyvä, peittävä tulos sekä siveltimellä että sienellä levitettynä, voi levittää myös sormin


+ antaa hyvän mattapinnan, jota ei tarvitse aamun puuteroinnin jälkeen juurikaan korjailla: vähän otsa kiiltelee iltapäivällä, mutta ei pahasti
+ peittävyys on hyvä, huokoset näyttävät pienemmiltä...
... + silti tulos ei ole mikään maski
+ löytyy sopivan vaaleita sävyjä meille kalpeanaamoillekin
+ vaikuttaa riittoisalta
+ kätevä ja ylellinen pumppupullo
+ SPF 15
- hintava Lumene Mineral Matt Makeup, n. 15 e / 30 ml


* levittyy hyvin siveltimellä, sormin sekä sienellä, helppo kerrostaa peittävämmäksi sienellä tuputellen


+ peittävä, huokoset näyttävät voiteen lupausten mukaisesti pienemmiltä
+ hyvä mattapinta (pientä otsan kiiltelyä iltapäivällä, mutta ei vaadi puuterointia - ja ihoni siis kiiltelee yleensä todella herkästi)
+ edullinen
+ riittoisa
+ sävy 2 (Hunajamaito) sopii omalle, vaalealle iholleni

Tästä voiteesta ei miinuksia oikein löytynyt.


Nämä olivat oikeastaan jossain määrin aika samanlaisia voiteita, vaikka koostumukset olivat vähän erilaiset, joten hinta varmaan ratkaisisi, jos nyt menisin kauppaan jompaa kumpaa ostamaan. Mutta ei rahat mene hukkaan Chanelinkaan kanssa.

10 kommenttia:

 1. Minen ymmärrä miksen tykkään tuosta Lumenen meikkivoiteesta vaikka sen omistankin. Itelläni se kiiltelee heti eikä peitä ihohuokosiani ollenkaan!! Levitän sen yleensä siveltimellä, pitäisi ehkä kokeilla sientä taikka sormia ja kokeilla kerrostusta enemmmän. Voisitko tehdä postauksen jossa esittelet miten levität meikkivoiteesi!?? :D

  VastaaPoista
 2. I've alway thought Lumene makes nothing for fair skinned persons (years of experience). So imagine my positive surprise when I tried the lightest color of the Natural Code series! It's suitable for pale skin! I have not tried the Double Stay either, maybe I should.

  VastaaPoista
 3. Katselin uutta Double stayta kaupassa, mutta kaikki sävyt näyttivät tosi tummilta ?! verrattuna esim. Natural Code-meikkivoiteeseen, jonka vaalein sävy on minulle hyvä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä meikkivoiteita -juttusarjasta. Vaikka toistaiseksi ei ole meikkivoidetta hakusessa, niin rrrakastan meikkivoide-esittelyjen ja -arvostelujen lukemista :)

  VastaaPoista
 5. Gloss! Meikkivoide-postauksesi ovat ihan über-ihania!!!<3

  VastaaPoista
 6. Hannukkaz: Hm, outoa :/ Pitää miettiä tuota postausideaa, mutta en kyllä usko, että levitystaktiikoissani on mitään ihmeitä... Voihan se vaan olla, että eri voiteet vaan toimii eri ihoilla eri tavoin...?

  LiisK: I haven't tried NCs foundations at all, but Double Stay range has very fair shades in my opinion! :)

  Anonyymi: Ai? Ei ne mun mielestä tummia ole ja mulla on kyllä tositositosi vaalea iho. Mutta Natural Codeen en osaa verrata, koska en ole niitä testannut...

  Anonyymi: Kiitos, kun luet! :)

  Anonyymi: Kiiiiiitos! <3

  VastaaPoista
 7. Kokeilin tänään sienen kanssa ja heti alkoi toimia paremmin! Tosin tämä ei silti pidä kiiltoa kurissa, mutta muuten tykkään nyt :DD

  VastaaPoista
 8. Ihan vain kommenttina vanhaan juttuun, että Lumenen meikkivoiteiden tummuudet eivät täysin korreloi numeroiden kanssa. Itse olen huomannut juuri tuon kakkosen eli Hunajamaidon olevan mulle sopivin, ykkönen on liian tumma ja erityisesti liian keltainen. (En muista, minkä sävyinen kolmonen on.) Joskus suosikkini on ollut 0, joka oli vaalea, muistaakseni nimeltään Vanilja tai vastaava, mutta sitä ei ole aina ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sä olet ihan oikeassa. Mulla on ollut faktat hukassa tuolloin :) Mutta sävy 0 on tosiaan se supervaalea, sen muistan.

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!