torstai 9. syyskuuta 2010

Electric Turquoise


Taas tällainen välipostaus meikkivoiteiden väliin, sillä tarvitsen aikaa testailla voiteita. Tällä kertaa kynsissä Snowcrystalin syyskokoelman tumma turkoosi, joka kuvassa näyttää sinertävämmältä kuin on. Mielestäni livenä vihreämpi, turkoosimpi tai petroolimpi, mutta ei noin perussininen. Sävynumero on 446 ja voitte käydä vaklaamassa myös Charming Nailsin puolella kuvaa tästä, ainakin siellä on kauniimmat kynnet tätä esittelemässä.


Koostumus oli vähän liru ja vaati kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Tosin näitä kuvia katsellessa tuntuu, että olisi voinut laittaa kolmekin. Näin livenä näyttää peittävämmältä. Kuivui nopeasti, mistä suuri plussa. Miinusta sitten taas siitä, että tosi vaikea poistaa kynsinauhoista. Tuntui, että väri vain levisi ympäriinsä. Väri on kuitenkin niin kaunis, että ei tämän kokeilut tähän lopu.

Minulla on iskenyt apatia kynsien kanssa, ja olen nyt viihtynyt samoissa kynsissä aina viikon kerrallaan ja vasta viikonloppuisin jaksan vaihtaa uuteen lakkaan. Tämä siitäkin huolimatta, että lakat ovat usein lohkeilleet ja aivan hirveän näköiset. Ennen oli aina tosi tärkeää (siis vielä kesällä), että lakat ovat aina siistit ja vaihdoin noin joka toinen päivä uusiin tai ainakin lakkasin päälle uuden kerroksen. Huoh. Ehkä tämä on ohimenevää.

Onko muille iskenyt syysapatia? Tämä apatiani koskee siis vain kynsiä, meikata jaksan joka päivä. Menee siis täysin päinvastoin kesäisen meikkiapatian ja kynsivillityksen kanssa.

Huomenna taas juttusarjalle jatkoa ;)

3 kommenttia:

  1. Mulle iskee kaamosmasennus aina syksyllä :(

    Tosi nätti tuo Snowcrystal :) Pitäisi itsekin kokeilla kun sen kumminkin omistan.

    VastaaPoista
  2. MQ: Kokeile ihmeessä :)

    CN: Kaunis, mutta voi niin vaikea poistaa :/

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!