maanantai 9. heinäkuuta 2012

Wella Moisture Treatment

No niin, taas on yksi Wella-tuote käytetty.
Moisture-tehohoito osoittautui hyvin yllättäen jopa kivemmaksi tuttavuudeksi kuin samat INCI-ainesosat sisältänyt Repair-tehohoitsikka. Oli ihan loistojuttu hiuksissa ja teki tukasta pehmoisen ja siloisen, jopa siis enemmän kuin Repair, joka sekin tosiaan oli kovasti mieleeni. Ja korostan siis sitä, että puhutaan siitä, miten tuotteet omassa tukassani käyttäytyvät, jollekin toiselle se Repair taas voi olla paremmin, oma tukka ilmeisesti huutaa kosteuden perään :) Ei näissä suuret erot olleet ja jo Repair teki latvoista sileät enkä osaakaan selittää sen paremmin, miksi Moisture iski kovempaa.

Kuten Repair, myös Moisture pysyi hyvin tukassa ja teki jo märistä hiuksista helposti kammattavat. Ja lyhyestä, 1 minuutin vaikutusajasta myös tälle hoitsikalle miljoona plussaa!

Tässä vielä muistutuksena Moisturen ja Repairin INCIT. Tosiaan kummatkin sisältävät samat, hiuksia hoitavat ja pehmentävät aineet, mutta niitä on käytetty eri määrä. Ja omalle tukalleni Moisturen kombinaatio osui paremmin.


Tämäkin Wella-tuote oli blogin kautta saatu.

ps. Vielä vinkki uudesta kosmetiikan verkkokaupasta: Cosmetique.fi:n valikoimaan kuuluvat suositut brändit, kuten esim. Dermalogica, Decléor, Nuxe, Lily Lolo, Molton Brown, BareMinerals.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!