torstai 5. heinäkuuta 2012

Ale-ostoksia... taas!

Tässäpä nyt nämä tuotteet, jotka Sokoksen alesta tilasin. Aika sellainen 'pakko-tilata-jotain-ihan-mitä-vaan' -tyyppinen tilaus, joskin tämän ekan tuotteen halusin ihan oikeasti.Ensinnäkään tämä Freemanin mansikka-suklaa-naamio* ei tietenkään alessa ollut, mutta alekoodilla tästäkin sai 15 % pois hinnasta eli oli sen arvoista. Tätä naamiota olen himoinnut jo pitkään.
Lumenelta tilasin lilan lakan* (#16) sekä päällyslakan*. Ei tuo lila Hennesin Fashionistalle sukulainen ole, vaikka sitä toivoin eikä kovin kesäinenkään, mutta nätti silti!


Pari Lumenen näytettä Sokos laittoi mukaan.Näiden lisäksi kävin Sokoksella ihmettelemässä ihan paikan päällä ja Klippoteketin kuivista metsästäen, mutta ne olivat valitettavasti kaikki loppu! Jokainen Klippoteketin kori oli täynnä hiuskiinteitä sun muita, mutta kuivis oli joka korista tyystin kadonnut. Nyyh. Lohdutukseksi ostin sitten IsaDoran keltaisen graffitilakan* hintaan 4,90 e (normihinta 7,90 e). Ei valitettavasti ole alessa nettikaupassa.

Ja tiedättekö mitä? Sorruin sitten tekemään tilauksen sinne Yvesillekin. Kohta on sitten suihkugeelejä loppuvuodeksi ja pidemmällekin:/ Nyt en osta enää mitään mistään!!!

Ai niin ja siis koodilla 2SOKOSALE2012 saa -15 % pois Sokoksen tilauksen loppusummasta.

4 kommenttia:

 1. Heh, kuulostaa niin tutulta toi: nyt en osta enää mitään! :)
  Hyviä löytöjä oot tehny, itse just selailen sokosta ja tekis kyl mieli tilata, mutta, mutta lompakko ei suosittele! :D
  Ootko testannu tota lumenen valokynää tai mavalan nopeasti kuivuvaa päällyslakkaa,ne kiinnostais hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen valokynää suosittelen ehdottomasti, rakastan sitä kirkkautta ja valoa, minkä sillä sa kasvoille luotua :) Erityisesti amorinkaari ja kulmaluu saavat sen avulla ihan uutta ilmettä ja niiden kautta koko kasvot! Lisäksi se on helppokäyttöinen ja muistaakseni mukana tulee kuvallinen ohjekin, mihin kaikkialle sitä kannattaa tunkea ;) Tuota Mavalaa olen saattanut kokeilla joskus ajat sitten, mutta mitään muistikuvaa sen toimivuudesta ei ole :/

   Poista
 2. Kiitti vastauksesta. Vakuutit minut ja päädyin sen valokynän tilaamaan. Olen käyttänyt Lorealin vastaavaa niin pitkään että hyvä välillä kokeilla muitakin!
  Tämä on jo toinen kerta kun sait minut tilaamaan, lompakkoni on sinulle hyvin vihainen! :D
  Mutta blogin kannalta se on hyvä asia!
  -inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sori:/ Mutta itsekin kyllä aina perustelen itselleni, että hyvä vaan kun ostaa uusia juttuja, niin on blogiin enemmän materiaalia :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!