tiistai 3. heinäkuuta 2012

Glitterirusettiset helleaallot

Jos joku tarvitsee apua otsikoiden keksimisessä, niin minähän olen aika mestari... Jepjep.Sain joskus viime vuonna Wettikseltä blogin kautta testiin oranssinpunaisen kynsilakan (oli silloin syksyisellä säällä supervaikea toistaa kuvissa omanlaisenaan, mutta nyt onnistui paremmin) sävyltänsä Heatwave. Kokeilin silloin sitä superlyhyisiin kynsiin ja nyt tuli mieleeni, että testaisin sitä mieluusti aavistuksen pidempiin kynsiin. Kolmenkin kerroksen jälkeen lopputulos oli vähän turhan läpikuultava, joten sain hyvän syyn leikkiä taas Hennesin ihanalla (ja hyvää vauhtia lemppariglitteriksi muodostuvalla) Spark Me Up -lakalla, joka nimensä mukaisesti saa kyllä joka lakkaan tuotua jotain uutta "sparkkia".Lisäksi lisäsin Sinan rusettitarrat* nimettömiini. Rusetit ovat Prettyltä tilatut. (Tsekatkaa muuten Prettyn uusi (itse en ainakaan aiemmin ole tätä bongannut) kynsitarrakategoria eläinkuosit*. Saa esimerkiksi valmiita leopardipilkkuja tarrojen muodossa!)


Tykkään itse asiassa näistä kynsistä kovasti. Tuollainen oranssinpunainen sävy sopii kivasti kesään ja pinkit rusetit tuovat vähän jotain extraa. Ja tuo Hennesin glitteri on vaan siitä täydellinen, että sopii kaikkiin lakkoihin moitteettomasti. Lisäksi se on passeli peittämään sitä lakkojen läpikuultavuutta. Nyt kun kokeilin kuumaa aaltoa näihin pidempiin kynsiin, täytyy sanoa, että tykkään tästä lakasta entistä enemmän.
ps. Nyt on Yvesillä ale ja lisäksi toimivat seuraavanlaiset koodit: koodilla OFFER saa 20 % alennusta, kun tilaat vähintään 3 tuotetta ja koodilla OFFER5 saat 30 % alennusta, kun tilaat vähintään 5 tuotetta. Koodit ovat heinäkuun voimassa. En oikeasti tiedä, miten enää vastustan kiusausta tilailla niitä suihkugeelejä, joita en edes tarvitsisi, kun jemmoissa niitä riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!