torstai 12. heinäkuuta 2012

Cosmetique.fi

Tuli sähköpostia tällaisesta uudesta kotimaisesta kosmetiikan verkkokaupasta kuin Cosmetique.fi*. Ajattelinkin tapani mukaan ajastaa mökkireissun ajalle yhden bongauspostauksen ja tutustua samalla itsekin tarkemmin tähän kauppaan. Sen huomasin, että monia tuotteita oli viimeiset kappaleet varastossa eli tulkitsen tämän niin, että alkava (?) yritys ei ole halunnut hommata hirveästi tuotteit seisomaan varastoon, mutta en tiedä totuutta. Valikoimissa on paljon ns. laadukkaita tuotteita, ei mitään halpiskosmetiikkaa.
a) Dermalogican Oily Skin Kit* on oiva starttipaketti rasvaiselle iholle. Samanmoisia settejä tarjolla myös kuivalla ja normi-iholle.

b) Decléorin Double Radiance -kuorinta* kuulostaa aika unelmalta. Neidonkieliöljyä sisältävä kuorinta lupaa heleyttää nassun omega-rasvahappojen voimin.

c) Nuxen Huile Prodigieuse* on monikäyttöinen kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Sisältää vaikka mitä öljyjä ja lupaa imeytyä hetkessä.

d) BareMineralsin mineraalipuuterin* sävy Golden Medium on ollut minulla nyt ahkerassa kesäkäytössä. Tykkään kovasti ja suojakerroin 15 on pelkkää plussaa.

e) Lily Lolon paljon kehuttu mineraalipuuteri* on bareMineralsia edullisempi.

f) Lily Lolon huulikiilto* näyttää houkuttelevalta!

Näiden bongauksien lisäksi Cosmetiquen valikoimissa on paljon tuoksuja*. Ai niin ja koodilla R7qw1 saa ilmaiset postikulut on tilaus ylittää 20 euroa.

Löytyikö mitään mielenkiintoista?

ps. Muistakaa osallistua arvontaan!

Kuvat Cosmetiquen sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!