tiistai 10. heinäkuuta 2012

Scrubs


Onpas unohtunut mainita, että tämä Garnierin Pure Active-kuorinta loppui jo ajat sitten. Ehkäpä tämä unohtuminen oli psykologista, sillä en jäänyt mitenkään kaipaamaan tätä tuotetta. Voidaan siis heti heittää tämä sinne ihan kiva -osastoon. Jätti ihon kyllä raikkaaksi ja puhtaaksi ja kuori hyvin (koostumus on suht karkea), mutta ei jättänyt mitään hinkuja jemmata tätä tuubeittain varastoon.


En myöskään huomannut, että tämä olisi tehnyt mitään ihmeitä mustapäille. Joten sanotaanko ne peruskorulauseet: ihan kiva, käyttäisin, jos ilmaiseksi saisin, mutten ostaisi itse.

Sen sijaan tämän tilalle ottamani Yvesin kuorinta on valloittanut sydämeni -ainakin toistaiseksi.


Aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta-aine* jättää ihon pehmoiseksi, puhtaaksi ja hehkeäksi. Tämän jälkeen (ehkä naamio perään) on iho niin valmis meikille tai ihovoiteille, ettei paremmasta väliä. Tämä ei ole vielä lähellekään loppua, mutta tehdessäni uutta tilausta Yvesille, napautin jemmakappaleen tätä tilaukseen mukaan, ja sitähän en tee usein! Jos tuote on niin kiva, että sen mahdollinen loppuminen aiheuttaa huolta, on kyseessä liki ainulaatuinen tapaus :) Tosin asiaa ei mitenkään haitannut se, että tuote on edelleen alessa...

Tätä kuorintaa tulen varmasti jatkossakin hehkuttamaan, niin kuin minulla on tapana hehkutella tuotteita, joiden upeudesta en ihan heti pääse yli! Ainakin minun pitää saada kuvatuksi tämän tuotteen kullanhohtoinen koostumus, joka tuo pientä luksusta ihonhoitoon.

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään hurjasti tuosta aprikoosijutusta. En oo mitään sen kummempaa sen kyllä huomannut tekevän, mutta huomaan silti ostavani sitä aina lisää kun pääsee loppumaan, heh.

    VastaaPoista
  2. Avokkini pesee tuolla Garnierilla päivittäin kasvonsa, ja ainakin hänen mustapäihinsä on tehonnut todella hyvin! Iho on nykyisin todella hyvä, ja niin suuret kuin pienetkin mustapäät kadonneet!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!