tiistai 31. heinäkuuta 2012

The Wonder Yellows


Saatuani Wettiksen The Wonder Yellows -lakan hyppysiini tajusin sen muistuttavan aika lailla Models Ownin Sun KissediaLakat erottaa toisistaan vain se, että Wettis on himpun enempi keltaisempi ja Sun Kissed kultaisempi, mutta ei sitä kyllä hevillä erota, kuvista tosin selvemmin kuin livenä. Mutta mutta... sen sijaan, että olisin säästänyt/myynyt tämän avaamattoman Wettiksen, pitihän se silti testata.Kumpi on kampi? :) Noh, ylempi on Sun Kissed ja tämä alempi The Wonder Yellows (kuvattu sateella, joten siksi pisarat!). Kuvissa ylempi näyttää kylmemmältä, mutta se on kuvattu aika talvisella säällä (maaliskuussa), joten johtuupi siitäkin.
Ei tämä Wettis kovin peittävä ollut, mikä oli arvattavissa. Harkitsin laittavani valkoista aluslakkaa, mutta päätin olla ilman. Kaksi kerrosta keltaista jättikin kynsirajat selvästi näkyviin, mutta tuijottelin silti näitä kynsiä pari päivää. Ja totesin muuten, ettei tuo sävy sovi yhtään - siis YHTÄÄN - minun ihonsävyyni. Ei siis yhtään.
Koklasin päälle vielä sitä Make Up Storen ihanaa Blendaa, mutta koska se ei peittävyyteen tietty vaikuttanut, niin otin heti pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!