lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ajatukset hömppään

Kun elämä on mullinmallin ja haluaisi kaikki ajatukset suunnata ihan mihin tahansa muualle, niin mikä auttaa? Kunnon tyttöhömppä kirjojen muodossa, tietty! En olekaan pitkään aikaan kertonut, mitä tässä on lueskeltu, joten korjataan tilanne nyt. Koska suosikkikirjailijaltani Sophie Kinsellalta ei tule joka kuukausi uutta luettavaa, olen joutunut laajentamaan reviiriäni. Ja parasta onkin löytää itselleen tuntematon, uusi ja loistava kirjailija ja huomata, että tyypiltä löytyy kirjoja niin paljon, ettei luettava heti lopu kesken.


Prisman hyllystä noukinkin Marian Keyesin kirjan nimeltänsä Rachelin loma ja täytyy sanoa, että se oli vakavasta aiheestaan huolimatta aika tosi hulvaton. Kirja löytyy täältä*. Parasta kyllä on, kun saa nauraa ääneen. Silloin tietää löytäneensä jotain mahtavaa.


Rachelin luettuani nappasin Prisman alennuksista samaisen kirjailijan Tuiki, tuiki tähtönen -kirjan, joka ei ollut ehkä yhtä hauska tai ainakaan sillä laughing out loud -meiningillä, mutta taatusti hyvä ja äärettömän ihana ja lämminhenkinen. (Lisää kirjasta täällä*.)


Sen jälkeen pistinkin jo Bookplussalle tilaukseen lisää Marian Keyesia, mutta kirjoja odotellessani aloin lueskella minulle entuudestaan tuntemattoman Jane Greenin kirjaa Roolit vaihtoon*, jota en ole vielä saanut luetuksi, mutta joka vaikuttaa sekin oikein hyvältä hömpältä. Tämän kun olisi englanniksi tajunnut ostaa, niin olisi varmaan vieläkin parempi.


Mutta nyt on jo tullut ne Bookplussaltakin tilatut kirjat, jotka ajattelin vilauttaa teillekin vinkiksi siitä, mitä kesän viimeisillä viikoilla voisi lukaista.


Tilasin kirjat englanniksi, koska edelleen väitän, että niistä saa eniten irti alkuperäiskielellään. Marian Keyesilta tilaukseen lähtivät Lucy Sullivan Is Getting Married, josta voi lukea enemmän täältä* sekä This Charming Man, josta voi lukea täältä*. Ilahduin kovasti siitä, miten paksuja kirjat ovat! Lisäksi tilasin jo kauan himotuslistalla olleen Lauren Conradin The Fame Gamen, josta voi lukea täältä*.

Bookplussalla on meneillään Klarnan kanssa yhteistyössä tehty kamppis, jossa kaikkien viim. 15.08.12 tehtyjen tilausten laskutuseräpäivä on vasta 30.09.12. Lisää kampanjasta täällä*.

ps. Niille vielä muistutuksena, jotka ihastuivat testiin saamistani Ziaja-tuotteista, niin muutaman päivän on vielä tällainen tarjous Sokoksella voimassa (kuun loppuun siis):


6 kommenttia:

 1. Ihanaa kirjoja! :) Klarnallahan on nyt sama kamppis pretty.fin kanssa ;D

  VastaaPoista
 2. En oikein tajua tuota kampanjaa - minusta olisi ikävämpää maksaa jälkikäteen, kun kirjat olisi jo luettu. Mutta tietty sitten, jos on tuhlannut rahansa johonkin kesämenoihin :D

  VastaaPoista
 3. No voi hitsin vitsi, tuo Ziaja tarjous on liian aikaisin, ärrmurr! Me kun tullaan Hesaan vasta 14.pv... Noh, jospa sitä jotain pientä voisi ostaa sieltä normihintaankin :).

  VastaaPoista
 4. Mistä päin sokosta tota löytyy.. Mä en ainakaan löytänyt mistään.

  VastaaPoista
 5. ite käytin ziajan oliivi päidävoidetta ja aivan kauheat allergiset reaktiot. :/ mutta muuten tosi edullinen sarja!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!