keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Bananarama


Yksi loppunut tuote jälleen. Näitä tulee nyt tipoittain :)

The Body Shopin banaanishampoon otin käyttöön vähän sellaisella käytänpä tämän nyt tästä pois, tuskin mikään kovin kummoinen tuote -asenteella. Ja vaikka tuote ei ehkä päässyt top 3-shampoiden listalleni, niin yllättävän hyvä tämä tuote silti oli! Ensinnäkin paksu koostumus vaahtosi kivasti, hiukset tulivat todella puhtaiksi ja pysyivät myös sellaisina. Toisekseen olin pelännyt, että tämä latistaisi tukkaa, mutta vielä mitä! Tukka pysyi paksun ja jokseenkin tuuhean oloisena ja olin kyllä todella iloisesti yllättynyt.

Tuoksusta ehkä kuitenkin pieni miinus, en tunnistanut sitä banaaniksi. Kuitenkaan se ei ollut mitenkään epämiellyttävä, joten käyttäisin tätä purkillisen koska tahansa uudelleenkin.

Oletteko te testanneet tätä banaanismoothien näköistä shampoota?

Pyydän muuten anteeksi tämän viikon lyhykäisiä postauksia, mutta tosiaan mökkireissun vuoksi nämä ovat ajastettuja.

4 kommenttia:

 1. Ostin tätä joskus tarjouksesta ja tykkäsin, niin nyt piti saada uus pullo, kun oli kerta lahjakortti käytettävänä :) Shampoota mulla kyllä riittää, mutta tässä on jotain ihanaa ja tää toimii, niin kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalle, banaani shamppoo. :D Onko tuoksu vain banaanimainen vai onko tuossa seoksessa oikeaa banaania? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shampoo tosiaan sisältää banaanipyrettä :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!