keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Vihreää silmämeikkiä


Toisin kuin ehkä luulette, tämän postauksen idea ei ollut esitellä sitä, miten epätarkan rajauksen olen tehnyt.. Hups.

Pointti on tällä kerralla se, että monia blogeja lukiessani olen ihaillut sitä, miten ihmisillä on se tietty silmämeikki, joka näyttää aina "samalta", mutta eri väreillä tietysti muunneltuna. Mutta se itse paketti ja tapa tehdä on aina sama. Minusta se on hienoa ja vaikuttaa helpolta, ei tarvitse turhaan pohtia, että miten minä tämän värin nyt asettelen. Olen ollut siinä uskossa, että itselläni tälläista helposti näkyvää mallia ei ole, mutta nyt havahduin siihen, että onpas sittenkin! Käytän yleensä niin tummia värejä, että ne sekoittuvat toisiinsa niin, ettei niitä toisistaan erota, mutta nyt huomasin vihreää meikkiä tehdessäni, että sehän on ihan samanlainen kuin vastaava harmaa, jonka täällä esittelin. Joskaan tuon edellisen postauksen kuvat eivät tätä asiaa parhaalla mahdollisella tavalla esittele. Halusin nyt kuitenkin mainita tämän oivallukseni :)

Älkää huoliko, siivosin ennen lähtöä ripsarin roiskeet pois! ;)
Anyways, kävin tuossa kaupungilla ystävien kanssa pyörähtämässä, joten tein arkimeikkini (hah!). Käsitän, että se on tummempi kuin monen muun, mutta tämä on pinttynyt tapa. Sitä paitsi olen edelleen vakuuttunut siitä, että silmälasit syövät värejä. Pitäisikin joskus ottaa kuvat lasien kanssa.


Meikki oli tehty blogin kautta saamallani EF|Studion viisikon (löytyy täältä) kahdella vasemmanpuolimmaisella sävyllä, jotka ovat Non-Conformist (tummanvihreä) ja New Boheme (vaaleanvihreä). Huomasin kuitenkin, että häivytyssiveltimeen oli jäänyt rippeet siitä harmaasta meikistä eli meikin "reunoilla" näyttäisi olevan häivähdys jompaa kumpaa oikeammanpuolimmaisista sävyistä. Joo kyllä, voisi pestäkin siveltimet joskus.

Paletin sävyt ovat muuten hyväpigmenttisiä, hyvin levittyviä ja pohjustuksen päällä ovat kestäneet aina koko päivän. Ilman pohjustusta en tietenkään ole edes kokeillut. Ne swatchitkin voisi tietty joskus kuvata.


Epäsiistit rajaukset on tehty Ariane Indenin vesivärirajauksella ja ripsissä Max Factorin FLE, joka alkaa kyllä kökköönnyttää ripsiä siihen malliin, että olisi aika vaihtaa. Ärsyttävää, kun minulla on miljoona avaamatonta vesiliukoista ripsaria, mutta en niillä mitään tee, kun eivät ne pidä taivutuksia. Vedenkestäviä sitten puolestaan on ehkä korkeintaan se yksi. MUR. Kajal on Yvesin. Niin ja kulmaluulla näkyy häivähdys lemppareinta kulmaluuhohdetta eli Bottega Verden jauhemaista luomiväriä sävyssä Beige (löytyy täältä). Beige-nimi on kyllä harhaanjohtava, sillä oikeasti se on kauniin kultainen. Bottega Verde sijaitsee nykyään muuten Jumbossa, tiesittekös sitä?

3 kommenttia:

 1. Kiva meikki. Tykkään kovasti tuon tyyppisistä tummista meikeistä muilla, mutta olen itse niin vaalea, että näyttäisin päivänvalossa "suttuiselta" :/. Vakiintuneeksi onkin tullut tehdä näyttävä rajaus ja muuten sitten vaaleita sävyjä.

  Saako huomauttaa, että ripsien juuret kannattaa värittää vaikka nestemäisellä eyelinerilla? Ihan hyvällä, jäähän itselläkin usein kiireessä tekemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan omista kavereista ei myöskään tee koskaan tummia meikkejä, niin olen aina se outo hyyppä joukossa :)

   Ja hahaa, kyllä saa huomauttaa! Piti itse asiassa jo kirjoittaa se tuohon postaukseen, että huomasin kyllä meikkiä tehdessä, että ripsien juuret jäi ihan värittämättä, kun tuo ikivanha FLE kuivahti niin nopsaan ripsiin kiinni, että ei voinut sitten kerrostella uudelleen... Ja oli juuri sitten niin kiire, että silmälasit meikin peitoksi ja menoksi :D Selityksiä, selityksiä.... ;)

   Poista
 2. Nätit värit tuossa meikissä! Minäkin kuulun edellisen kommentoijan tapaan niihin joille tosi tummat värit eivä sovi silmämeikissä, lähinnä siksi kun silmät ovat niin syvällä päässä ja tummuus vaan korostaa mokomaa :/

  Tuli muuten mieleen noista avaamattomista vesiliukoisista ripsareista, että jotkuthan tekevät niin että vetävät yhden kerroksen vedenkestävää pitämään taivutuksen ja sitten päälle sitä vesiliukoista. Tai jotain ripsivärin pohjustajaakin ehkä voisi kokeilla, nekin kuulemma pitävät taivutukset. Mietin vain kun on ikävä ajatus että paljon ripsareita jää testaamatta & käyttämättä :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!