sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Disco Green (with a hint of luxury)


No niin, nyt niitä kynsiä, mistä edellisen postauksen alussa puhuin. Tilasin Nellyltä joku aika sitten niiden ihanien korkkarien lisäksi myös minulle täysin tuntemattoman "halpismerkin" HOT-merkkisen neonvihreän kynsilakan Disco Green. (Kyseistä sävyä en sivuilta enää löytänyt, mutta muita sävyjä* tältä merkiltä kyllä.)


Jos ensin kommentoin, miten tuo halpismaisuus näkyy, niin ehdottomasti tuossa korkissa, joka hajoaa niin moneen osaan, ettei tosikaan. Sallittakoon se, kun ei tuote paljoa maksa, ärsyttävää se on silti. Sävy ei muuten toistu kuvissa ihan omana itsenään.


Sävyn neonimaisuus vihjaisi jo minulle, ettei peittävyyttä olisi luvassa. Päätin silti pärjätä ilman valkoista aluslakkaa. Ei läpikuultavuus pahimmasta päästä ollut ja lyhyille kynsille saattaisi pari kerrosta riittääkin. Omilla kynsillä kynsiraja kuitenkin kuulsi läpi kolmenkin kerroksen jälkeen (kuvassa vain kaksi), joskaan ei niin pahasti, etteikö se määrä voisi minulle riittää. Mietin niin pitkään mahdollisia koristeluja, että kynteni olivat vihreät monta päivää ja sinä aikana tuli huomattua, että lakka kuluu hyvinkin herkästi kärjistä pois. Hyvänä puolena kuitenkin mainittakoon supernopea (ja neonlakoille tyypillinen) kuivuminen ja helppo kerrostaminen. Olikin siis helppo lisätä kerroksia kulumisten jälkeen.


Älkää jumittuko katsomaan noita pumpulinhaituvia ;)
Päätin sitten jälleen kerran kokeilla tavislakkoja leimaamiseen. Kokeilin vaikka mitä peittäviä cremejä, mutta mikään ei oikein onnistunut. Sitten päätin yhdistää halpikseen luksusta ja kaivoin kynsilakkojeni joukosta sen ainoan, oikeasti selektiivisen lakan eli Diorin hopeisen Silver Pearl -lakan. Ja sehän toimi leimaamisen kuin unelma. Itse leimailu ei ehkä ollut siisteintä, olin kokeillut jo neljää lakkaa, joten olin jo aika kyrsiintynyt koko hommaan. Mutta kiva tietää, että Dior ei petä! (Kukat laatasta m22.)

ps. Nellyllä on muuten alessa mm.  OPIn ja Wettiksen lakkoja*!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!