tiistai 24. heinäkuuta 2012

Testing, testing... Ziaja!

Jeejee, luokseni saapui uusia testituotteita (blogin kautta siis). Tällä kertaa sain kokeiluun tuotteita itselleni vielä tuntemattomalta Ziaja-merkiltä. Tuotteet lähtevät nytheti testiin, mutta ajattelinpa tapani mukaan esitellä ne jo pikkuisen ennakkoon.


Ihan ensinnäkin tämä kaakaovartalovoi... Siis nam! Aika heittämällä paras tuoksu ikinä, mitä näihin suklaisiin tuotteisiin tulee. Ihan mieletön siis. Koostumuskin vaikuttaa niin täyteläisen superilta, että eiköhän tämä ole käytetty loppuun jo mökkireissun puolessa välissä :)


Eikä tämä Vuohenmaito-päivävoide yhtään sen vähempää houkuttele. Tässäkin koostumus on ihanan täyteläinen ja tuoksu puolestaan jollain tavalla sellainen peruspuhdas, en osaa selittää tarkemmin :)


Lisäksi sain muutaman pussukan Orange Butter Creamy Shower Soap -hässäkkää, joka kuulostaa herkulliselta, mutta katsotaan, mitä on leidi mieltä, kun on testattu nämä vaativissa mökkiolosuhteissa ;)

Ihania kyllä ovat. Mietin kyllä usein, miten onnekas sitä onkaan, kun pääsee tällaisia kaikkia testailemaan.

editeditedit. Tämän kuun loppuun asti on seuraavanlainen tarjous Sokoksella!!


4 kommenttia:

 1. Oijoi, tuo vartalovoide ja nuo pussukat vaikuttavat todella mielenkiintoisilta!!
  Mistä tuota kyseistä merkkiä voi ostaa/tilata,
  vai onko nämä jälleenmyyjien kautta ostettavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinkuin Inka tuossa sanoi, niin Sokokselta ainakin saa :) Lisäksi täältä löytyy muut jälleenmyyjät: http://www.facehelsinki.fi/ziaja_jalleenmyyjat.html

   Poista
  2. Kiitos, pari paikkaa näytti löytyvän täältä omalta paikkakunnalta ja lapsuuden kotikunnastakin :).
   Täytyypä yrittää muistaa käydä Sokoksella, kun suunnataan Helsinkiin parin viikon päästä ennen risteilylle lähtöä :)

   Poista
 2. Siis oon ihan haltioissani tuosta Ziajasta. Teen pian oman arvostelun siitä. Heidän kurkku päivävoide on lempparini! :) Ostin uusia tuotteita kun olin Helsingissä. Mun mielestä tätä voi ostaa Helsingistä Vaasankadulla sijaitsevasta liikkeestä. Kuulin myös, että keskustan Sokos myisi nykyään, en kyllä kerennyt kaydä tutustumassa.
  -inksu

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!