maanantai 30. heinäkuuta 2012

Vivisantén ihonhoitoa


Sain kulutettua loppuun Vivisantén puhdistusgeelin. Kasvovesi ei ole vielä lähelläkään loppumistaan, mutta eiköhän sen arviointi mene tässä samalla :)


Luonnonkosmetiikkaa ehkä pikkuisen vierastavana olin aika iloisesti yllättynyt tästä tuotteesta. Tuntui pesevän ihan hyvin ja, vaikkei kovin vaahdonnutkaan, niin en inhonnut tätä, koska tämä kuitenkin "liukui" kasvoilla tosi hyvin :) Tuoksu oli pirtsakan sitruunainen, ei lainkaan tunkkainen, niin kuin joskus näillä luonnonmukaisemmilla tuotteilla. Ei kuivattanut ihoa. Ja pumppupullosta sata plussaa! En tiedä, ostaisinko uudelleen, mutta käyttäisin kyllä mieluusti ilman vastaväitteitä.


Jännitän aina vähän alkoholittomia kasvovesiä, ehkä siksi, että se alkoholin tuoksu vakuuttaa minut siitä putsaustehosta. Kuitenkin tässäkin oli sellainen kirpakka sitruunan tuoksu, joka hälvensi pelkoni. Kun vielä pumpuliin jäi selvästi kaikki lika, niin olin tosi tyytyväinen. Tämä sisältää muuten muun muassa appelsiinikukkavettä, jonka luvataan supistavan ihohuokosia ja ehkäisevän tulehduksia.


Vivisantén tuotteita löytyy esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta:

- puhdistusgeeli*
- kasvovesi*

... ja lisäksi bongailin muun muassa kynsiöljyn* :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!