tiistai 17. heinäkuuta 2012

3 x Candy Gloss

Blogin kautta saamaani MIYO-pakettia puretaan taas. Tällä kertaa vuorossa Candy Gloss -kiillot.

Bling, Fairy, Story

Bling
Bling (#4) on läpikuultava ja megakiiltävä kiilto, jonka seassa on erivärisiä hileitä. Niitä ei kuitenkaan ole liikaa, joten fiilis ei ole mikään teinipissis. Tämä voisi olla kiva kiilto myös jonkun punan päälle. Kiilto ei ole tahmainen, vaan ihanan kosteuttavan tuntuinen. Tuoksu on todella makea, minun mieleeni siis :)

Fairy
Fairy (#3) on peittävä ja ihanalta tuoksuva (kinuskisen vaniljainen?) shimmerikiilto. Tämä on jopa niin peittävä, että saa olla tarkkana, ettei tule pissishuulia :) Mutta ihana kiilto kaikin puolin. Tämäkään ei ole tahmea, vaan oikein mukavan tuntuinen huulilla.

Story
Story (#7) on peittävyydeltään jotain kahden edellisen välimaastosta ja maltillisemmin shimmerinen kuin Fairy. Ehkä lempparini näistä kolmesta. Tässäkin on mukava megakiilto ja tuntuu huulilla ihanalta. Tuoksu on aika samanlainen kuin Fairyssa.

Kaikki kiillot tuntuivat yllättävän kestäviltä, mutta en toki syönyt/juonut testin aikana, tuskin nämä sentään sitä kestäisivät :) Ulkonäkö on ehkä suunnattu astetta nuoremmille tyypeille, mutta koostumukset kelpasivat tälläiselle kolmeakymppiäkin lähestyvälle.

Ja MIYO-merkkiä saa tosiaan Seppälästä.

Huomhuom! Viimeiset päivät aikaa osallistua arvontaan!! :)

Kiillot ovat blogin kautta saatuja.

2 kommenttia:

  1. Olen myös aivan ihastunut tuohon MIYOn Fairy-huulikiiltoon. Kaikessa hohdossaan se on borderline siinä sopiiko yli 30-kymppiselle kuten minä, mutta tuoksu, koostumus ja kimallus ovat vain niin ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, satuin juuri tilaamaan Nellylta yhden Miyon kiillon ja poskipunan. Kiillon tuoksu ja koostumus on kyllä hyvää luokkaa ja ihmettelen, miksi en voinut tilata niitä enemmän!!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!