maanantai 2. heinäkuuta 2012

BioEffect EGF Serum


Sain blogin kautta testiin pikkuruisen pullon maailmalla innostusta herättänyttä seerumia, jonka hinta huimaa päätä. BioEffect EGF Serumissa on käytetty soluaktivaattoreita, jotka ovat ennen kosmetiikkateollisuuteen pääsemistään olleet lääketieteellinen keksintö, jopa Nobel-palkittu sellainen.

Pikkupullon luvattiin kestävän kuukauden verran muutaman tipan iltakäytöllä. Epäilin suuresti, mutta kyllä se vaan aika tarkkaan kuukauden kesti alkulotrailusta huolimatta (kun usko ei vielä riittänyt käyttämään vain muutamaa tippaa). Tippamäärä oli sitä pienempi, mitä hoidetumpi iho oli, esim. juuri naamion jäljiltä seerumi levittyi niin hyvin, että pari tippaa riitti helposti. Mutta noin 2-3 tippaa käytin joka ilta. Aluksi käytin tämän seurana yövoidetta, mutta aika pian tajusin, ettei sellaista tarvita. Uskomattomat kosteustehot siis tällä tuotteella, vaikka ei päältä päin uskoisi.

Iho näytti myös hyvin pian seerumin aloituksesta jonkin verran kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Se harmittaa, etten muistanut silmänympäryksille tätä käyttää, sekin on kuulemma sallittua. Seerumin loppumisesta noin viikon päästä iholle alkoi taas ilmaantua kuivaa läikkää, mutta en tiedä oliko tässä se syy-yhteys.

Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoinen tuttavuus, mutta tämän hintaluokan tuotteita (tuo pikkupullo n. 60 e) en tässä elämänvaiheessa voisi ostaa. Siksi ehkä myös toppuuttelen itseäni liikoja innostumasta.

INCI: Glycerine, Aqua, Calcium Chloride, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Hordeum Vulgare Seed Extract, Alcohol (less than 0,9 %), Sodium Chloride, EGF (Transgenic Barley SH-Oligopeptide -1)

Tsekatkaa myös .Nekun kokemukset tuotteesta täältä!

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!