sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Spotless Overnight

Nyt on pakko hehkuttaa viime päivien (tai pitäisikö sanoa öiden) pelastajaani! Minulle on jostain, ehkäpä hormonaalisista syistä, ilmestynyt isohkoja, punaisia ja kipeitäkin epäpuhtauksia muutama kappale niin naamaan kuin dekoltee-olkapää-akselille. Näiden ikävien vierailijoiden poistamiseen päätin kokeilla Acon Spotless Overnight -näppyvoidetta, jonka pitäisi auttaa yön aikana kuivattamaan ikävät näppyset.


 Noh, ehkei yksi yö auta vielä, mutta kahden yön jälkeen voi henkäistä jo helpotuksesta. Näppy kuivuu kivasti ja, jos haluaa olla viisaampi kuin minä, niin kannattaa heti aloittaa myös tiukka kosteutus, jottei siitä hoitokohdasta tule pelkkä kuiva pläntti. Muutaman yön jälkeen ihossa ei näy muistoakaan näppysestä.

Paikallisten epäpuhtauksien hoitoon minulta löytyy vaikka mitä voiteita, mutta tämä on kokeilemistani aidosti paras. Jos tästä huonoja puolia haluaa etsiä, niin ehkä tuo hammastahnamainen valkoisuus ei kovin edustavalta näytä verrattuna läpinäkyviin kollegoihinsa verrattuna, mutta mitä väliä, kun hoito tapahtuu yöllä ja homma pelittää!

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kuolleenmeren mutaa...


Olin oh so happy -fiiliksillä, kun Avonin Pore Penetrating -naamioni loppui ja tajusin, että valikoimissani lymyilee Avonin Planet Spa Dead Sea Minerals -naamio.

Tämän otin siis nyt käyttöön ja voin vain sanoa, että oih! Tämä on niiiiiin ihanan pehmeää kasvoilla, että saunan jälkeen tuntuu kyllä todelliselta hemmotelulta laittaa tämä kasvoilleen. Kuivuminen kestää kauemmin kuin nopsaan kuivuvassa Pore Penetrating -naamiossa, mutta eipähän ainakaan kiristä! Kasvot myös ovat tämän käytön jälkeen pehmoiset ja ihanat, mikä pakkassäällä tuntuu tarpeelliseltakin.

Käyttelen tätä nyt jonkun aikaa ja kerron sitten enemmän, miten tämä vaikuttaa. Mutta voin jo sanoa, että olen syvästi ihastunut.

ps. Huomasin, että pretty.fistä löytyy nykyään uusi outlet-osasto, jossa on extrasuperhalpoja tuotteita... Ja muistakaa myös Prettyn synttärialet tällä ja ensi viikolla!!!

pps. Hyvää ystävänpäivää!!!!!! <3

maanantai 7. helmikuuta 2011

Dark Ruby, part 2

Seuraavan kynsilakan olinkin teille jo esitellyt täällä, mutta esitelläänpä nyt uudelleen.


Kyseessä siis metkan muotoinen pullo CND:n Dark Ruby -lakkaa, joka on todella syksyinen sävy. Pullon muoto tosiaan on mielenkiintoinen ja se on kyllä suunniteltu todellakin käteen sopivaksi. Myös korkista saa hyvän otteen.


Edellisen kerran tätä kokeiltuani kynteni olivat hurjan pitkät nykyiseen verrattuna. En tiedä oikeastaan itsekään miksi, mutta olen nyt jo pitkään sportannut tälläisiä vähän lyhyempiä kynsiä.

Tuo lakka vaatii kaksi kerrosta ollakseen hyvännäköinen, ekalla kerroksella tulee vain sotkua. Hyvin sotkualtis tämä lakka on muutenkin ja kannattaa varautua kynsinauhojen siistimiseen. Itselläkin tuossa kuvassa edelleen vähän sotkua. Mikään "äkkiäjotainlakkaakynsiinbussilähtee5minuutinpäästä"-lakka tämä ei tosiaan siis ole.

Kevättä kohti kun mennään, niin ehkä voisi käyttää jotain värikkäämpiä tai kirkkaampia lakkoja, mutta jostain syystä tämä nyt tarttui käteen ensimmäisenä.

ps. Poistin sen Meikkistudio goes Avon -sivun näkyvistä, kun en liki vuoteen ollut sinne mitään edes päivitellyt. Katsellaan sitten taas, jos oma kiinnostus Avoniin taas kasvaa, niin josko asiaakin tulisi enempi.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Lämpöä kasvoille!

Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla katsotte juuri meikatuille kasvoillenne, mutta jotain tuntuu puuttuvan? Yritätte korjata tilannette sutaisemalla kalvakkaan naamaan vähän oranssihtavaa aurinkopuuteria tai pinkkiä poskipunaa, mutta se tuntuu vain pahentavan tilannetta.

No, nyt olen vahingossa löytänyt tähän ongelmaan pätevän lääkkeen ja olen vielä rakastuneempi tähän uuteen rakkauteen kuin Rubinsteinin persikkaposkariin.


Kyseessä ovat Oriflamen puuterihelmet. (Ja jos kurkkaatte tuon linkin taakse, huomaatte ehkä, ettei oma purnukkani ole aivan yhtä täynnä kuin mainoskuva... Hmm... Ja kyseessä siis pari viikkoa sitten käyttöön otettu tuote.) Saatavilla on lämpimiä, rusehtavia sävyjä sekä oma purkkini täynnä Natural Radiance -sävyistä ihanuuttaa rusehtavien, pinkkien ja persikkaisten puuteripalleroiden muodossa. Koska sävyjä tässä purkissa tosiaan on aika monta, oli aluksi todella epäileväinen. Jos sutiin tulisi liikaa pinkkiä ja sutaisisin sitä otsaan hiusrajaan, niin olisiko näky vähän outo. Niin että wtf? Mutta nou hätää,  tämä on aivan ihme paketti. Sävyt sekoittuvat toisiinsa juuri oikeassa suhteessa.

Koska en edelleenkään halua esitellä kasvojani täällä, niin joudutte tyytymään sanaani. Nämä puuterihelmet ovat juuri sitä eli HELMIÄ. Näitä kun sutii poskiin (poskiluun alle), otsaan hiusrajaan ja ehkäpä vaikka leuan alle, niin kasvot saavat heti ihan uskomatonta lämpöä ja raikkautta, mutta huomaamattomasti! Tuo on siis se tapa, josta itse pidän. Ja tästä ei tule mitään oranssia freak show'ta, vaan tulos on todella onnistunut. Ah, I'm in luuuuuuv <3

Onko joku muu kokeillut näitä?

lauantai 5. helmikuuta 2011

Whoooooot?

Heipsansaa rakkaat,

Silmäni muljahtivat hämmästyksestä, kun huomasin, että blogiin on eksynyt lisää lukijoita, vaikka olen todella laiskasti täällä päivitellyt. Saman tien päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja raapustella jotain kosmetiikkaan ynnä muuhun liittyvää.

Minulla oli tässä pitkään sellainen vaihe, että meikkaus koostui lähinnä pohjasta, mikä oli kuolettavan tylsää. Nyt olen taas innostunut muustakin meikistä, mutta kaiken pohjana toimii edelleen hyvä pohjustus. Tällä hetkellä ykkösenä pyörii Lorkun Matte Morphose, jolla viime aikoina olen jostain syystä saanut luotua (sienellä tuputtaen) aivan erityisen superhyvän ja -tasaisen pohjan. Suosittelen!

No, hiuksiani hellineet Wellat loppuivat, kuten myös, Avonin sampoo ja hoitsikka (näistä minulla ei ole kuvia, mutta olivat siis uudistuneet versiot näistä purkeista. Ihan ok tuotteita, mutta en kaipaa.)


Apuun singahtivat kaapissani lojuneet Syossit ja voi herranjestas, kun saa taas olla tyytyväinen tukkatuotteisiinsa. Ykkössuosikkejani tukkatuotteissa ovat tuuheutta tuovat, mutta aivan yhtä lailla hiuksilleni sopivat värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet (hello, vaalennetut hiukset!), kuiville hiuksille tarkoitetu kosteuttavat tuotteet (katsokaas, kyllä se värjäys kuluttaa hiusta) ja jopa normaaleille hiuksille tarkoitetut tukan ystävät. Ainoat tuotteet, joita en tarvitse ovat kiharien ja tummien hiusten tuotteet. Joten valinnanvaraa riittää ja kaikkea on kiva kokeilla.

Ainoa ongelma tuntuu olevan se, että jos käytän vaikka kosteuttavia tuotteita, niin sitten hiukset eivät kenties kuivuttuaan ole aivan yhtä tuuheat, kuin jos käyttäisin tuuheuttavia tuotteita. Eli jostain muusta ominaisuudesta joutuu sitten joskus pihtaamaan.

Nyt käyttöön otetut Syossit ovat kosteuttavaa laatua, ja hellurei, kun tajusin, että tätähän se tukka on toivonut jo pitkään. Ei ole vähään aikaan taas tukka näyttänyt tällä tavalla siistiltä ja hyvinvoivalta, mutta tuuheudestakaan eivät Syossit nipistäneet. Olen taas ollut ihan älyttömän tyytyväinen, sillä olen voinut pitää tukkaa auki ja good hair day on kyllä piristänyt mukavasti mieltä.

Mutta sen olen huomannut, että suurin osa käyttämistäni sampoista toimii täydellisesti vain jonkun aikaa. Sitten vaikutus ei enää ole niin selkeä ja alan vilkuilemaan syrjäsilmällä jo muitakin tuotteita. Saas nähdä, kuinka pitkään Syossit jaksavat mukanaa...


Minulla oli pitkään myös käytössä 4R:n söpön sininen Moisture Treatment -hiusnaamio, joka markkinoi itseään syväkosteuttavana tehohoitona. Käytin tätä noin kerran viikkoon saunassa, mutta en sen kummemmin ihastunut. Tämän loputtua nappasin käyttöön vielä söpömmän vaaleanpunaisen Repair Treatmentin, joka sitten vahvistavana tehohoitona olikin huomattavasti sopivampi tuttavuus hiuksilleni.


Tämä on vieläkin käytössä ja se hellii hiuksiani tehden niistä sileät, pehmoiset ja vähemmän sähköiset. Love it!


Ja vielä suihkuseuralaisia. Yves Rocherin vadelmasuihkugeeli on parin viikon verran auttanut minua peseytymisessä. Täytyy sanoa, että tuoksu on aika jees, ja muutenkin tämä tuntuu hellivän kivasti, mutta kaipaan sitä vaahtoavuutta, jota tästä ei juuri löydy.


Sitten vielä samaan syssyyn pari ihanaa huulikiiltoa. Olen täysin hullaantunut Nivean Volume Shine Wonder Full -kiiltoihin, jotka tuovat meikkiin eloa! Erityisesti tällaiset kirkkaat väri piristävät meikkiä hyvinkin paljon!


Pinkki sävy on nimeltään Lilly, ja se sopii hyvin vaikkapa lilan silmämeikin seuraksi. Oranssihtava Coral-sävy puolestaan mätsää kivasti niihin kaikkiin oranssinsävyisiin vaatteisiin, joita kaapistani yhtäkkiä löytyy, vaikka inhoan oranssia. Weird. Näissä kiilloissa positiivista on hyvä pigmentti, sävyä siis oikeasti tulee. Tämä koskee erityisesti näitä kirkkaampia ja tummempia sävyjä. Kiillot myös pysyvät aika kivasti eikä niitä tarvitse jatkuvasti lisäillä. Tykkään kovasti ja muutaman viime viikon vain nämä kiillot ovat olleet käytössäni.