sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kuolleenmeren mutaa...


Olin oh so happy -fiiliksillä, kun Avonin Pore Penetrating -naamioni loppui ja tajusin, että valikoimissani lymyilee Avonin Planet Spa Dead Sea Minerals -naamio.

Tämän otin siis nyt käyttöön ja voin vain sanoa, että oih! Tämä on niiiiiin ihanan pehmeää kasvoilla, että saunan jälkeen tuntuu kyllä todelliselta hemmotelulta laittaa tämä kasvoilleen. Kuivuminen kestää kauemmin kuin nopsaan kuivuvassa Pore Penetrating -naamiossa, mutta eipähän ainakaan kiristä! Kasvot myös ovat tämän käytön jälkeen pehmoiset ja ihanat, mikä pakkassäällä tuntuu tarpeelliseltakin.

Käyttelen tätä nyt jonkun aikaa ja kerron sitten enemmän, miten tämä vaikuttaa. Mutta voin jo sanoa, että olen syvästi ihastunut.

ps. Huomasin, että pretty.fistä löytyy nykyään uusi outlet-osasto, jossa on extrasuperhalpoja tuotteita... Ja muistakaa myös Prettyn synttärialet tällä ja ensi viikolla!!!

pps. Hyvää ystävänpäivää!!!!!! <3

2 kommenttia:

  1. Millaisia kokemuksia sulla on ollut Pretystä? Homma toimii? Vaikutti kivalta.

    Olet mun kirjanmerkeissä, tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kisu: Jei, kiva, että miellyttää :)

    Pretty on toiminut loistavasti joka kerta, kun sieltä olen tilannut. Oikeat tuotteet tulevat nopeasti ja edullista on! Tykkään todella paljon.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!