maanantai 10. tammikuuta 2011

Pureudutaan huokosiin

Varmaan näistä Avonin tuotteista voisi kertoa tuolla "Avon-sivun" puolella, mutta ajattelin lakkauttaa sen. En ole aikoihin sieltä mitään tilaillut tai tehnyt muutenkaan mitään Avoniin liittyvää. Ehkä se innostus tästä taas kohta alkaa, mutta toistaiseksi näin.


Olen nyt kuitenkin kulutellut Avonin Clearskin Pore Penetrating-sarjaa kuukausitolkulla, ja kasvopesun olenkin käyttänyt loppuun, kasvovettä on parille käyttökerralle jäljellä ja kuorinta ja naamio vielä aktiivisesti noin viikoittaisessa käytössä.

Kasvopesu oli vähän blaah. Se ei jotenkin vaahdonnut kunnolla, ja vaikka tiedän, ettei se vaahtoaminen mitenkään mihinkään vaikuta, niin olo ei tunnu puhdistetulta ilman vaahtoilua. Mutta muuten ihan ok tuote, ja voisin varmaan uudelleenkin käyttää.

Kasvovesi puolestaan on ihana. Se tuntuu todella puhdistavan ja riittoisaakin se on.

Kuorinta on paras näistä kaikista. Siinä on aivan mielettömän virkistävä tuoksu, pieniä, puhdistavia rakeita ja riittoisakin se on. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu todella raikkaalta ja puhdistetulta.

Myös kasvonaamio saa plussaa. Senkin jäljiltä iho tuntuu ihanalta.

Mutta siihen varsinaiseen tarkoitukseen eli huokosten pienentämiseen... Ei tainnut ihan toimia. Huokoset ovat suht suuret edelleen, ja mustapäitä on, mutta iho on kyllä jotenkin tasaisempi ja kuulaampi. Näidenkö ansiota? Hope so. Nyt olen jo puhdistusainetta vaihtanut, mutta nuo kolme muuta putelia ovat vielä käytössä, joten ehkä niillä jotain vaikutusta on... Tai sitten se on vaan very wishful thinking :)

Nyt kasvojen pesussa käytössä muuten The Body Shopin passiohedelmä-puhdistusgeeli sekä Oriflamen mustikka-laventeli-puhdistusgeeli.

2 kommenttia:

  1. Ite alotin just kokeileen Sebamedin puhdistustuotteita ja Vichyn Normaderm-sarjan Triactiv-kosteusvoidetta, toivottavasti tekee jotain :))

    VastaaPoista
  2. Ootko koskaan kokoeillu suuriin ihohuokosiin ainaki luontaistuotekaupoista saatvaa kotilorasvaa? Se uusiii ihoa nopeemmin ja mun tutulla, jolla on tosi suuret huokoset, niin tää rasva autto ja ne on pienentyny ihan selvästi. En nyt muista sit rasvan nimeä, mutta jos käyt luontaistuotekaupassa ja pyydät kotilorasvaa niin varmasti tietää mistä puhut:)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!