sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Lämpöä kasvoille!

Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla katsotte juuri meikatuille kasvoillenne, mutta jotain tuntuu puuttuvan? Yritätte korjata tilannette sutaisemalla kalvakkaan naamaan vähän oranssihtavaa aurinkopuuteria tai pinkkiä poskipunaa, mutta se tuntuu vain pahentavan tilannetta.

No, nyt olen vahingossa löytänyt tähän ongelmaan pätevän lääkkeen ja olen vielä rakastuneempi tähän uuteen rakkauteen kuin Rubinsteinin persikkaposkariin.


Kyseessä ovat Oriflamen puuterihelmet. (Ja jos kurkkaatte tuon linkin taakse, huomaatte ehkä, ettei oma purnukkani ole aivan yhtä täynnä kuin mainoskuva... Hmm... Ja kyseessä siis pari viikkoa sitten käyttöön otettu tuote.) Saatavilla on lämpimiä, rusehtavia sävyjä sekä oma purkkini täynnä Natural Radiance -sävyistä ihanuuttaa rusehtavien, pinkkien ja persikkaisten puuteripalleroiden muodossa. Koska sävyjä tässä purkissa tosiaan on aika monta, oli aluksi todella epäileväinen. Jos sutiin tulisi liikaa pinkkiä ja sutaisisin sitä otsaan hiusrajaan, niin olisiko näky vähän outo. Niin että wtf? Mutta nou hätää,  tämä on aivan ihme paketti. Sävyt sekoittuvat toisiinsa juuri oikeassa suhteessa.

Koska en edelleenkään halua esitellä kasvojani täällä, niin joudutte tyytymään sanaani. Nämä puuterihelmet ovat juuri sitä eli HELMIÄ. Näitä kun sutii poskiin (poskiluun alle), otsaan hiusrajaan ja ehkäpä vaikka leuan alle, niin kasvot saavat heti ihan uskomatonta lämpöä ja raikkautta, mutta huomaamattomasti! Tuo on siis se tapa, josta itse pidän. Ja tästä ei tule mitään oranssia freak show'ta, vaan tulos on todella onnistunut. Ah, I'm in luuuuuuv <3

Onko joku muu kokeillut näitä?

1 kommentti:

  1. Joo, mulla on nuo tismalleen samansävyiset puuterihelmet ja olen tykännyt niistä ihan mielettömästi. Tosi nopea keino raikastaa ilmettä ilman ylilyönnin vaaraa :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!