maanantai 11. lokakuuta 2010

Tervettä hehkua kasvoille - ihan oikeasti!


Olen löytänyt tuotteen, josta en halua enää koskaan luopua! Ja teidän onneksenne aion jakaa salaisuuteni teidän kanssanne. Alustan tätä nyt sillä, että rakastan kovasti pinkihköjä poskipunia ja sanapari persikkainen poskipuna tuottaa minulle yleensä suurta ällötystä. Siitä tulee mieleen sellainen fake tan -look, joka ei tietenkään näytä koskaan hyvältä. En myöskään koe olevani väritykseltäni sellainen ihminen, jolle mikään persikkainen sopisi. Tähän viimeiseen kohtaan kyllä aion paneutua tarkemmin, sillä olen viime aikoina tullut siihen tulokseen, että olisinkin keltapohjainen, vaikka olen aina ajatellut ihoni olevan ennemmin punapohjainen.


No, sitten asiaan. Helena Rubinsteinin valikoimista löytyy jotakin todella ihanaa. Jotakin siis niin nannapullaa, ettei mitään rajaa. Wanted Blush -poskipuna sävyssä Glowing Peach (nii-in, jo sävynimestä löytyy se persikka).


Kyseessä on siis kiltisti persikkainen, vähän shimmerinen poskipuna, joka tuo kasvoille ihan oikeasti tervettä hehkua. Tässä nimenomaisessa tapauksessa ei kyseessä ole meikkifirman tiedotteesta naistenlehtien sivuille tiensä löytänyt tyhjä lupaus, vaan terve hehku on juuri se sana, jolla kuvailisin lopputulosta tämän poskipunan käytön jälkeen.


Siis katsokaa nyt, miten kaunis! Vähän jopa vaaleanpunainen shimmeripersikkapamaus, josta tulee väriä juuri sopivasti, ei missään tapauksessa liikaa, mutta kuitenkin tarpeeksi. En pysty ikinä selittämään sanoin tämän ihanuutta enkä saanut tästä oikein napattua kunnon kuvaa käytössäkään, mutta ihastelkaa tätä kaupassa, jos kuljette Rubinsteinin tiskin ohi. Niin, ja tuo pikkusivellin on ihanaisen pehmoinen ja täysin käyttökelpoinen tapaus!

Aaah, perfection!!

4 kommenttia:

 1. Saiskos tästä kuvaa ihan käytössä! :))

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aika mahtavalta kyllä! Pitää itsekin käydä kokeilemassa kaupassa tuota (miistä tuota muuten saa? ).

  VastaaPoista
 3. Minulle sopivat parhaiten persikkapinkit punat, pelkät pinkit ovat liian kylmiä ja persikat liian lämpimiä. Tuo saattaisi sopiakin, mutta onko shimmeri kovin näkyvää?

  VastaaPoista
 4. Hanukkaz: Voisin yrittää, mutta en usko, että tallentuu kameralle (ainakaan mun) niin kivana kuin on luonnossa :/

  Ava: Stockat ja Sokokset ainakin myyvät :)

  Anonyymi: No, kauempaa katsottuna ei, läheltä kyllä huomaa... Tai huomasin vasta, kun kysyit asiasta :) Kannattaa kaupassa kokeilla käteen, niin ei tule osteutta virheostosta mun suositusten pertusteella :) Mutta itse ainakin tyytyväisenä käytän shimmereistä huolimatta!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!