maanantai 7. helmikuuta 2011

Dark Ruby, part 2

Seuraavan kynsilakan olinkin teille jo esitellyt täällä, mutta esitelläänpä nyt uudelleen.


Kyseessä siis metkan muotoinen pullo CND:n Dark Ruby -lakkaa, joka on todella syksyinen sävy. Pullon muoto tosiaan on mielenkiintoinen ja se on kyllä suunniteltu todellakin käteen sopivaksi. Myös korkista saa hyvän otteen.


Edellisen kerran tätä kokeiltuani kynteni olivat hurjan pitkät nykyiseen verrattuna. En tiedä oikeastaan itsekään miksi, mutta olen nyt jo pitkään sportannut tälläisiä vähän lyhyempiä kynsiä.

Tuo lakka vaatii kaksi kerrosta ollakseen hyvännäköinen, ekalla kerroksella tulee vain sotkua. Hyvin sotkualtis tämä lakka on muutenkin ja kannattaa varautua kynsinauhojen siistimiseen. Itselläkin tuossa kuvassa edelleen vähän sotkua. Mikään "äkkiäjotainlakkaakynsiinbussilähtee5minuutinpäästä"-lakka tämä ei tosiaan siis ole.

Kevättä kohti kun mennään, niin ehkä voisi käyttää jotain värikkäämpiä tai kirkkaampia lakkoja, mutta jostain syystä tämä nyt tarttui käteen ensimmäisenä.

ps. Poistin sen Meikkistudio goes Avon -sivun näkyvistä, kun en liki vuoteen ollut sinne mitään edes päivitellyt. Katsellaan sitten taas, jos oma kiinnostus Avoniin taas kasvaa, niin josko asiaakin tulisi enempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!