keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kiriä, kiriä....

Avonia, Avonia...


Olen säästellyt kaikennäköisiä loppuunkulutettuja purkkeja, jotta voisin ne jossain vaiheessa kuvata ja kommenttien kera teille esittää, mutta jotenkin kaikki tuntuu nyt ylimaallisen vaikealta. No, onneksi Blogger antaa nykyään helposti käyttää blogissa käytettyjä vanhoja kuvia, joten voisin nyt alkuun vilauttaa nopsakkaasti nämä Avonin jo vanhentuneet purkit, jotta saan ne pois kuljeksimasta.

Nämä ovat Advance Techinques -sarjan tuuheuttavia yksilöitä, ja sampoo ja hoitoaine siis kyseessä. Näistä on turha hirveästi jaaritella, sillä tosiaan uudistuneet purkit ovat jo myynnissä. Näissä vanhoissa ei sitä paitsi ollutkaan yhtään mitään ihmeellistä, pesivät kyllä tukan, mutta muuten vähän mitäänsanomattomia... Sen sijaan uudet purkit ovat paljon laadukkaampia, joten kerrankin joku muutos on parempaan päin. Niistä uusista purkeista minulla ei tähän hätään ole kuvia, mutta ovat siis käytössä, tosin joutuivat nyt poistumaan hetkeksi, sillä halusin heti iskeä hiukseni uusiin Wellan purkkeihini. (Ja voin jo paljastaa, että olen niihin vähän rakastunut... *silittelee tukkaansa*)

Raporttia siis tulossa Wellasta, Prettyltä saamastani Sally Hansenin upeudesta sekä kahdesta juuri testatusta kangasnaamiosta. (Tässä postauksessa olivat ensimmäiset kaksi ja tämä postaus oli muuten ihan btw kaikkien aikojen luetuin postaukseni, syystä tai toisesta.)

Ja silmätkin ovat parantuneet Estée Lauderin myötä, joten josko tämä täti innostuisi jo meikkejäkin kokeilemaan tämän syysapatian keskeltä.

Eipä tässä postauksessa ollut kovin kummoista järkeä, mutta piti päästä kirjoittamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!