torstai 9. elokuuta 2012

Ziajaa vartalolle

Kamera oli kateissa ja olin ihan hukassa, mutta onneksi koneella oli vanhoja kuvia, niin pääsi ajastelemaan postausta :)Muistatteko tämän Ziajan kaakaovartalovoin, jonka esittelin teille hiljattain? Nyt takana on jo sen verran tuotteen ihastelua, että voin jonkun sanan jo sanoakin. Tämä kiteyttää kaiken: AH! Tuoksu on sellainen suklaapehmismäinen eli yksinkertaisesti niin ihana, että sulan onnesta joka kerta, kun levitän tätä iholleni. Ja vaikka epäilin käyttäväni tämän hetkessä loppuun, niin riittoisuus on ollut aika huima, sillä tuotetta on paljon jäljellä siitäkin huolimatta, että olen levitellyt tätä ihan koko kropalle aika huoletta. Vartalovoi on väriltään aika nappi, sillä se todella näyttää sulavan iholle, koska on likipitäen oman ihoni sävyinen. Imeytyy hyvin ja tekee ihon pehmoiseksi. Tykkään ihan hirmusti!


Ja tosiaan myös nämä appelsiiniset creamy shower soapit tuli testattua enkä näistäkään kovasti pahaa sanaa keksi. Väri oli pussienkin jo lupaama pirtsakka oranssi ja tuoksu sellainen ulkomaan appelsiini :) Tai siis tokikaan Suomen appelsiineja ei olekaan, mutta siis sellainen oikein perus ulkomaan hotellin aamupalapöydän makea appelsiini... Vaahtoavuus olisi voinut olla suurempikin minun makuuni, mutta sheivaus kuitenkin onnistui ja se on pääasia :) Periaatteessa olisi kiva testata tätä koko pullollinenkin, noitten pussien kanssa oli sillä viisiin vähän hankalaa, että ehkäpä olisin kerralla käyttänyt enemmänkin kuin yhden pussin.

Tosiaan näitä saa jo Sokokseltakin, mutta muut jälleenmyyntipaikat löytyvät täältä!

Vielä testailen muuten vuohenmaitokasvovoidetta jonkin aikaa, ennen kuin siitä jutustelen enemmän.

Puspus! Kiitos, kun luette vielä, vaikka ihan onnettomasti vastailen kommentteihin ja postauksetkin ovat vähän tynkiä... Mutta kuten eilen paljastelin, niin on tässä vähän härdelliä päällä, yritän kuitenkin palailla normirytmeihin heti, kun suinkin mahdollista.

Ziajan tuotteet olivat siis blogin kautta saatuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!