lauantai 11. elokuuta 2012

Hiustenmuotoiluun jelppiä Wellalta


Te ette tiedä, kuin kauan minun on pitänyt kertoa teille näistä Wellan tuotteista, jotka tosiaan ovat olleet testissä pienen iäisyyden. Ehkä suurin syy siihen, miksi näiden testaaminen oli aika pitkä prosessi on se, että föönaan tukkaani aika harvoin. Tai ylipäätänsäkään teen sille todella harvoin yhtään mitään. Ja tämähän on asia, johon saisi nyt tulla muutos...  Ja tuleekin, koska kävi näin..


Kävin siis kuulkaas kampaajalla ja tukka on nyt lyhyempi ja tummempi, joten eikun hommiin. Koska leikkauskin on kerrostettu, on hiustuotteilla huomattavasti kivempi ja helpompi leikkiä.(Kuvassa muuten karheuttaan loistaen suihkun jälkeen.)Mutta niin, näistä tuotteista. Lemppariksi nousi nyt viime metreillä (kampaamokäynnin jälkeen) yllättäen lämpösuojaa tarjoava Heat & Style -suihke, joka yhdessä suoristusraudan kanssa teki karheasta tukastani silkkisen sileän ja elinvoimaisen näköisen. En siis usko tällaisten suihkeiden suojaavan todella siltä lämmöltä, koska niin paljon kukaan tuskin näitä hiuksiinsa suihkuttelee, mutta siitä huolimatta tämä oli kelpo tuote. Uuden tukkamallini kanssa suoristusrauta on ystävä, joten niin myös tämä suihke.Myös Repair & Style oli kiva tuotetuttavuus, vaikken heti keksinytkään sen funktiota. Totesin kuitenkin, että tuote on kivoimmillaan silloin kun haluaa pörröisyyttä pois tukasta, mutta ei ehdi/jaksa käyttää suoristusrautaa. Tukka siloittui silminnähden vain tätä kosteaan tukkaan suihkuttelemalla, harjaamalla ja hiukan föönaamalla. Hiusten muotoilun helpottamiseen tämä onkin tarkoitettu.Alunperin ennakkosuosikkiehdokkaan leimaa kantanut Volume Air Mousse ei heti ensimmäisellä käytöllä löytänytkään tietä sydämeeni. Pitkä ja raskas tukka ei ollut paras kumppani tälle tuotteelle. Nyt kun tukka on astetta lyhyempi ja kerrostetusti leikattu, saa se kivasti volyymia tällä vaahdolla ja tukka myös pysyy kuosissa koko päivän.

Ja nyt kun tukkaa on vähän värjäilty, niin aiemmin esitelty Colour Leave-In Balm saa ihan uuden merkityksen käytössäni. Jeejee.

Wellat oli blogin kautta saatuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!