lauantai 18. elokuuta 2012

Very berry skin care

Otsikoiden keksiminen kukkii mielikuvituksellisuuttaan taas. Keksitäänkö sellainen blogipalkinto, joka jaetaan parhaimmista otsikoista? So NOT getting it :)

Aaaaaaaaanyway.....


Tästä puhutaan tänään. OLOS-merkkinen Frutti di Bosco -sarjan nassuvoide pääsi itselläni öiseen käyttöön ja ajoi siinä hommelinsa ihan ookoosti. (I know, ei kovin vahva alku tälle postaukselle.) Ehkä suurin ongelma tässä oli, että latasin tälle marjaisalle voiteelle mahdottomat ennakko-odotukset ja kun ne eivät ihan täyttyneet, niin olin enemmän pettynyt kuin olisin ilman niitä odotuksia ollut. 


Jo pelkkä marjainen INCI-lista olisi ollut tarpeeksi lataamaan niitä ennakkokäsityksiä superhyviksi, mutta tämän lisäksi olin jo testannut saman sarjan kasvonaamiota, johon rakastuin täysin. Siitä kerroinkin jo täällä.
Myös ihan ylisöpön koristeellinen purkki vei sydämet ensikatsomalta, joten sekin antoi jo ymmärtää, että nyt on jotain yliluonnolisen hyvää tässä voiteessa. Mutta joo, voide oli hyvä, muttei paras ikinä kokeilemani.

Rasva oli tarkoitettu 24 h -käyttöön, mutta itse tykkään vetää rajan päivä- ja iltakäyttöisille voiteille, ihan jo senkin takia, että haluan niiltä ihan eri juttuja. Päivävoide saa olla kevyt ja sen päälle pitää meikin lipsua nätisti. Yövoide saa olla tuhdimpi ja sillä saa kestää pidempäänkin imeytyä. Nämä eivät kuitenkaan olleet ne kriteerit, joilla tämä yövoiteeksi päätyi, vaan yksinkertaisesti tarvitsin vain yövoiteen, joten tämän kaapista nappasin. Ja ihan hyvä niin, vaikka tämä ei koostumukseltaan ollutkaan mikään ylirasvainen ja olisi varmasti toiminut päivävoiteenakin. Yllättävää tosiaan, että kerrankin törmäsin voiteeseen, jota voisi kuvitellakin käyttävänsä niin aamuin kuin illoinkin. Kosteutti hyvin, imeytyi suht nopiaan, what more do you need...?

Ehkä suurin pettymys voiteen kanssa tuli kuitenkin siinä, ettei tämä unelmien  ihmerasvan tavoin hoitanut kuivia läikkiä yhdessä yössä, simsalabim. Voide tarvitsi enemmän aikaa kuivuuden taltuttamiseen ja sekös minua suututti. Niin marjaisaa, niin marjaisaa, muttei mitään supermarjojen tehoa, kiukuttelin, vaikka todellisuudessa voide oli varmaan normaalia parempi. En vain osannut enää suhtautua siihen niin.

Että niin. Hoitolavoide kun tämä on, niin en varmaan tule enää tähän törmäämään, vaikka toisaalta mielelläni käyttäisinkin tätä toisenkin purkillisen, ehkä jopa 24 h -käytössä. Kaunis tämä on ulkomuodoltaan enkä vielä olekaan saanut heitettyä purkkia pois. Mitä siinä voisi säilöä?

edit. Aina jotain unohtuu, tällä kertaa maininta tuoksusta: Se oli erittäin marjainen, ja ihana ja herkullinen! Very berry indeed :)

2 kommenttia:

 1. Oi että, näyttäisi kyllä niin herkulliselta tuo voide :). Ja purkki on kyllä ylisöpö!!
  Eli tätä saa vain kauneushoitoloista?
  Sitten tämä "onneksi" jää vain haaveeksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin olen antanut itseni ymmärtää, että tuotetta saa vain kauneushoitoloista eli hyvä meidän lompakoille :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!