torstai 16. elokuuta 2012

Purple!

No niin, on taas tullut viettettyä tahaton blogitauko, olen siitä pahoillani. Kuten tiedätte, tässä on ollut tätä muuttoa sun muuta ja lisäksi aloitin työtkin vielä, joten kaikenlaista härdelliä nyt päällä ja kestää aikansa löytää sellainen oikea rytmi ja oikeat hetket postausten tekoon, kuvailuun yms.

Tästä hätääntyneenä julkaisen nyt pari kuvaa, jotka eivät ole kauneimmasta päästä ja tiedän sen  hyvin. Koin kuitenkin pakottavaa tarvetta julkaista jotain ja koska näistä kynsistä kuitenkin tykkäsin, niin anti mennä.


Tässäpä käytetyt lakat. Color Clubin Uptown Girl sekä Lumenen Hetken lumo. Näistä jälkimmäinen oli ihan korkkaamaton lakka, jota hinguin päästä käyttämään. Valitettavasti hoksasin, että sen peittokyky oli lähes olematon (tai ainakin sen ensimmäisen kerroksen), joten sujautin suosiolla alle toisenlaista lilaa.Ensinnäkin sanon, että todellisuus oli paljon purppuraisempi, enempi sellainen kuin, miltä tuo Lumene pullokuvassa näyttää. Kynsillä oli kaksi kerrosta CC:ia ja yksi Lumenea. Ja voi pojat, että lopputulos oli (livenä, ei niinkään kuvissa) kaunis. Tuo Lumene oli ihan mahtislakka tuohon päälle. Ei sitä oikein voi sanoin kuvailla. Mutta tykkäsin kovin.

Yritän nyt panostaa tähän blogiinkin taas, kämppä on siivottu, laatikot purettu ja elämän pitäisi alkaa tästä rullailemaan, toivotaan ainakin niin :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sulle! Itsekin dataan parhaillani muuttolaatikoiden keskellä, tosin sinulla nyt on hieman harmillisempi tilanne kuin minulla, että yksinäinen ihminen vain vaihtaa kaupunkia opiskelujen takia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 ja tsemppiä omaan muuttoprojektiisikin :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!